Smink

SuperStay Better Skin Maybelline Alapozó

Tudtad, hogy a Maybelline alapozók ajánlottak a modelleknek is? Az egyik legjobb Maybelline termék a SuperStay Better Skin folyékony alapozó. Ha modellnek akarod magad érezni, ezt használd.

Hogyan működik a ColourStay? A gyártó garantálja a fenomenálisan üde és sima bőrt. Mind a B5 vitamin, ami lelassítja az öregedés folyamatát, és a Sepitonic M3 is fontos szerepet játszik a bőr természetes hatásának elérésében. A természetes összetevőknek hála a bőr lélegezni tud, és megújul. A SuperStay Better Skin alapozó minden tökéletlenséget megszüntet, és elrejti a bőrhibákat. Az Actyll C-ben gazdag összetevők a bőr színét egyenletessé varázsolják.

Tényleg ennyire jó?

Az alapozó nem ajánlott olyanoknak, akiknek pattanásos a bőrük. Azok, akiknek száraz bőrük van, használhatják. Gyöngéd az érzékeny bőrhöz, nem folyik le. Egészen világos színtől a sötétig terjed, de ha nem ügyesen használjuk, akkor könnyen maszk hatású lehet. Ujjal vagy szivaccsal nehéz lehet felvinni, ezért vastag alapozó ecset használatát ajáljuk.

A Maybelline alapozó hat különböző árnyalatban jön. Nem végtelen a választás, így probémás lehet a tökéletes árnyalat kiválasztása. A SuperStay krémes és egyenletes. Amikor felheyezzük, akkor viszont gyorsan szárad, ezért foltos lehet. Sok gyakorlás kell a használatának elsajátításához. Az eredmény matt, és 3-4 óráig tartó hatást kölcsönöz. Ezután csak apró javítások kellenek a T-zóna olajosodása miatt.

A csomagolás elegáns. Pumpával adagolja az alapozót. Mindennapi használat esetén egy doboz körülbelül 4 hónapig elég. Az ára bolttól függően változhat, de nem több, mint 9 euró.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük