Smink

A legjobb szempillaspirál 5 jellemzője

Az egészséges ételek és a szempillaszérumok nem elegendőek a szempillák egészségének megőrzéséhez. A szempillaspirál ugyanilyen fontos, hiszen minden egyes nap több órán keresztül viseljük. Hogyan válasszuk ki a legjobbat? Akár hiszed, akár nem, a szempillaspirál képes megerősíteni a szempillákat és fokozni a növekedésüket! Nézd meg, hogyan ismerheted fel a tökéletes szempillaspirált.

A LEGJOBB SZEMPILLASPIRÁL…

… NAGYSZERŰ ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL

Még néhány évvel ezelőtt úgy tűnt, senkit sem érdekelt, hogy mit tartalmaznak a szempillaspirálok. Régebben a nők nem tudták elemezni az összetevőket, így fogalmuk sem volt arról, hogy valójában mit kennek a szempilláikra. Most már hozzáférünk az információkhoz, így magas elvárásaink vannak a szépségápolási termékekkel szemben, különösen azokkal szemben, amelyeket a szemünk közelében alkalmazunk.

Győződj meg róla, hogy a szempillaspirálod biztonságos, alaposan tesztelt összetevőkből áll, és nem okoz allergiás reakciókat. Természetesen szép hatást is kell biztosítania és sokáig kell tartania – senki sem akarja, hogy csomók legyenek a szeme alatt vagy a szempillaspirál belsejében! Összefoglalva, a formulának gondosan összeállítottnak és kíméletesnek kell lennie a szemhez, a szempillákhoz és az egész testhez.

… TÖKÉLETES APPLIKÁTORRAL RENDELKEZIK

A kefe a szempillaspirál elengedhetetlen eleme. Azt már tudjuk, hogy a szilikonkefék felülmúlják a nejlon sörtéket. Könnyebb tisztán tartani őket, pontosabbak, és lehetővé teszik, hogy több réteget is felvigyél anélkül, hogy csomók képződnének. A szilikon sörtéjű kefe nemcsak a szempillaspirált viszi fel, hanem tökéletesen szétválasztja a szempillákat. Különböző formájú lehet, így több lehetőséget ad. Következésképpen hibátlan sminket készíthetsz.

… SZEMPILLATÁPLÁLÓ ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZ

Elmúltak azok az idők, amikor a szempillaspirálok csupán fekete folyadékok voltak, nulla ápolóerővel. A mai szempillaspirálok nemcsak szép szempillákat adnak nekünk, hanem ápolják is azokat. A csúcsminőségű szempillaspirálok tápanyagokkal dúsítottak és hibátlan sminket biztosítanak.

Ha a legjobb szempillaspirált keresed, ellenőrizd, hogy tartalmaz-e természetes olajokat és növényi kivonatokat pl. búzából vagy szójából. A szempillaspirálok gyakran dúsítottak panthenollal és olyan anyagokkal, amelyek hidratáltan tartják a szempillákat és védenek a káros UV-sugarak ellen.

… KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PIGMENTEKET TARTALMAZ

Az ásványi pigmentek csúcsminőséggel büszkélkedhetnek – egyszerre adnak csodálatos fekete színt és szállítanak olyan alapvető tápanyagokat, amelyek erősítik és megakadályozzák a szempillák kihullását. Ha ilyen típusú szempillaspirált vásárolsz a természetes, ásványi pigmentek alkalmazása után gyorsan látni fogod a különbséget.

… KÖNNYEN LEMOSHATÓ

A smink eltávolítása is fontos. Gyakran használunk olyan szempillaspirálokat, amelyek a szempillákhoz tapadnak és a szemhéjunkat kell dörzsölnünk, hogy eltávolítsuk őket. Ez a fajta durva bánásmód nem tesz jót sem a szempilláknak, sem a bőrnek. Ha több hónapon keresztül csináljuk ezt, a szempillák biztosan vékonyak, gyengék lesznek és kihullanak, ráadásul a bőr is túlfeszül és mivel a szem körüli bőr nagyon érzékeny  idő előtt megjelennek a ráncok.