Haj

Pillanövesztő szerek összehasonlítása

Sokan hallottátok már, hogy ezek a pillanövesztő szerek csodaként hatnak. Széles a választék, és nehéz a megfelelőt kiválasztani. Kiválasztottuk a három legnépszerűbb szérumot, és kipróbáltattuk őket női dolgozóinkkal. A teszt 2 hónapig tartott. Mindenki alvás előtt, tiszta bőrre vitte fel a szérumot. Erre jutottunk:

Eyelash Comparison ReviewRapidLash – Jenna Crow
Több mint egy hétig tartott hozzászokni a szérum használatához. Az ecset túl sok terméket vitt fel egyszerre. Kezdetben viszkedtek a szemeim, de gyorsan elmúltak. A pilláim alig javultak. Reménykedtem hogy hosszabbak és vastagabbak esznek, de ez nem jött össze. Azt kell mondjam, hogy mélyen csalódott vagyok ezzel a termékkel kapcsolatban.

Nanolash – Vivienne Mackintosh
Nem volt gond a használatával. Egyenesen a pillák vonalán megy. Tetszett hogy gyengéden bánt az érzékeny bőrömmel. Kezdetben aggódtam, hogy esetleg allergiás lehetek az összetevőire, de nem volt gond. Az első hónap után láthatóan vastagabbak lettek a pilláim. Sokkal hosszabbak lettek, és csodásan néznek ki. A szemeim nagyobbnak és frissnek tűnnek. Imádom! Mindenkinek ajánlom a Nanolasht!

Revitalash – Nicole Redman
Az eredményeim csodásak. Egyszer használtam naponta, és csak a felső szemhéjamon. Egyszer belement a szemembe és égetett, de kimostam, és jó lett. Ezután extra óvatosan kellett használnom. A pilláim hosszúak és vastagok. Az egyetlen problémám az, hogy a pilláim egyenesek és idétlenül állnak. Alig göndörödnek. Mindenesetre szerintem ez egy remek termék ha tudod elég óvatosan használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük