Egyebek

Karácsonyi ajándék a Max Factortól

Közeleg a karácsony, ami azt jelenti, hogy ideje beszerezni az ajándékokat. Még egy pár zokni, egy nyakkendő vagy egy csomag édesség? Még mindig hezitálsz? Felejtsd el ezeket a karácsonyi clichéket. A Max Factor most olyan karácsonyi csomagokat ajánl, amiért megbolondulnak a nők!

Ajándék a Max factortól

christmas gift max factorEz a csomag a Facefinity All Day Flawless alapozót és a 2000 Calorie-t tartalmazza, mélyfekete színben. Az első olyan szépségtermék, amelynek három nagyszerű tulajdonsága van: hosszan tart, véd az UV sugárzástól, és minden bőrhibát elfed. A Facefinity All Day alapozó 20 SPF-fel jön, amely elengedhetetlen a hideg, havas teleken. Fontos a hidegebbik évszakban sem megfeledkezni a nap elleni védelemről. Bizonyított tény, hogy január közepén épp olyan könnyű leégni a napon, mint nyáron. A gyártó rengeteg árnyalatott állított elő az alapozóból. A hat árnyalat egyike biztosan passzol a bőrszínedhez. Sőt, a Facefinity All Day alapozó sárgás és rózsaszínes árnyalatokban is elérhető! A termék egy elegáns, pumpával ellátott üvegben található, amelynek köszönhetően a megfelelő mennyiségű alapozóhoz jutsz túl nagy kosz csinálása nélkül. Egy pumpálásnyi adag elég az egész arc és nyak elfedéséhez. A folyékony halmazállapot miatt egy vastag alapozó ecset használatát ajánljuk. A gyártó szerint a Facefinity All Day akár nyolc órán át fentmarad. A vásárlók szerint a termék szép, egységes színt kölcsönöz anélkül, hogy a T-zóna olaajos legyen, feltéve ha megfelelően, púderrel van alkalmazva. Egyenletesen árnyékol, a szem környékén is remekül alkalmazható. Viszont azok, akik az illatmentes sminket szeretik, csalódni fognak. Van egy enyhe, de nem túl erős illata. Bárki használhatja, még ha bőrproblémákkal küzd is. A Facefinity All Day minden bőrhibát eltűntet, anélkül, hogy összeragadna, vagy természetellenes hatást kölcsönözne a bőrnek. Nem okoz allergiát. Hagyja a bőrt gyógyulni és levegőzni.

Mi mást találsz még a Max Factor karácsonyi csomagban?

Mindenkiek örömére lesz a 2000 Calories szempillaspirál, mely a világ egyik legnépszerűbb spirálja. Extra mélyfekete színben érkezik, ami bármelyik nőnek jól áll. A 2000 Calories 2014 legmegbízhatóbb szempillaspiráljának lett megszavazva. A pillákat extra vastaggá, mégis természetessé teszi. Nem ragad össze, törik el, vagy folyik le. A nők a tartóssága és egyszerű hasznnálata miatt szeretik. A 2000 Calories akár 12 óráig tart a pillák elnehezítése nélkül. Két-három réteg felvitele dramatikus, eegáns külsőt kölcsönöz. Egyetlen hátránya, hogy nagyon gyorsan szárad. A Max Factor karácsonyi ajándékcsomag rengeteg drogériában, és a TK Maxx-on megvásárolható. Bármelyik nő örülne ilyen ajándéknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük