Egyebek

Micellás víz, te tudod használni?

Vastag réteg smink? Könnyebb megcsinálni, mint lemosni. Rengeteg nőnek okoz gondot a megfelelő arctisztítás. + réteg vízálló szempillaspirált sima arclemosóval eltávolítani nem könnyű. Mik a hátrányai a tisztítás elhanyagolásának? A kosz és a smink maradványok eltömítik a pórusokat, gyulladást okoznak a bőr alatt. Pattanások fognak megjelenni. Van remény, a micellás víz bármilyen bőrtípusra jó.

Mi az a micellás víz?

A micellás víz nők ezreinek nyerte el a szívét világszerte. A hatásosságát az apró micelláknak köszönheti, amik mágnesként vonzzák a koszt.

Minden molekula hozzáragad egy darab koszhoz, sminkhez, a bőr olajos rétegéhez, és ezeket egy gyengéd, de hatásos módon távolítja el. A micellák szabadon úsznak a vízben, és a koszos, olajos darabokhoz ragadnak. A folyékony halmazállapotának köszönhetően olyan, mintha egy tonik lenne, de ez az egyik legmélyebb arctisztító amit valaha felfedeztek. A bőrt tisztát, puhán és hidratáltan hagyja. Rengeteg kozmetikai cég a micellás vizet szentelt vízként kezeli, mivel ez az egyetlen szer, ami az erős, vízálló sminket is képes eltávolítani a bőr károsítása nélkül.

A használata nem lehetne egyszerűbb. Nem kell tükör, csap, vagy víz. Egy vattakorongot áztass be, és dörzsöld vele az arcodat finoman, körkörös mozdulatokkal. Nincs több kifogás, hogy fáradt vagy a teljes sminkeltávolításhoz. A micellás víz mindent eltávolít, még a vízálló szempillaspirált is!

Kinek ajánlott ez a termék?

Kétség kívül mindenki, aki eddig nem fektetett túl sok figyelmet a smink eltávolításába. Minden bőrtípus, még a nagyon érzékenyek is használhatják. Olyanoknak ajánlott, akik pattanásosak, túl olajos a bőrük, mivel kitisztítja a pórusokat és a bőrt mattosítja. Azok, akiknek hasonló problémájuk van biztosra kellene venniük, hogy bőrük tiszta a kosztól és a baktériumoktól, hogy megelőzzék ezek továbbfejlődését. A micellás vizek többsége parfüm és különböző kémiai vegyszerektől mentes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük