Smink

Szilveszteri smink

A szilveszteri bulitól függetlenül az az este a csillogásról és az élénk színekről szól. Olvass tovább, hogy megtudd, mik a legújabb trendek a divatban.

A füstös szem jópár évig divat volt, de most ideje az arc más tájaira terelni a figyelmet – a szájra. Az erős, élénk, és csillogós ajkak vörös vagy sötétlila színekben mindenki figyelmét megragadják. Hogyan csináljuk meg a teljes sminket lépésről lépésre?

A smink tartóssága fontos. Az első pillanattól figyelni kell rá. Először használj gyenge bőrradírt, hogy a koszt és szennyeződéseket eltüntesd az arcodról. Ezután hidratáld a bőrt. Mielőtt elkezdenéd a smink felhelyezését bizonyosodj meg róla, hogy a hidratáló tteljesen felszívódott, különben a púder és az alapozó szét fog folyni. Ezután jön az alapozó, amit egy hosszantartópúderrel fixálunk. Ne csak az arcot, hanem a nyakat és a dekoltázst is kend be, hogy elkerüld a maszk hatást. Fontos, hogy minden bőrhibát, és a szem alatti sötét karikákat is elfedjünk. Hosszú lesz az éjszaka, és nem szeretnénk fáradtnak tűnni. Egy világos korrektort is használhatsz az arcod formálásához.

Ahhoz, hogy Kim Kardashianhoz hasonló sminked legyen a világos korrektort a szemeid alól az orroddal párhuzamosan húzd le. Az arc megvilágosítását a T-zóna alapozásával érheted el. Fontos, hogy minden éles vonalat jól eldörzsölj. Rajzolj egy vastag vonalat az arccsontok alá egy matt bronzosítóval. Tegyél a homlokodra és a haj vonalára is. A szemeid akkor sem maradhatnak elhanyagolva, ha a száj a célpont. Folyékony tussal a szemeket nagyon szépen lehet formálni.

Fekete szempillaspirál, vagy műszempilla tökéletesíti a kinézetet. A ruhához illő színű legyen a szád. Először kontúrozz, hogy tovább tartson a rúzs. Ezután speciális smink-fixáló spray-jel fújd be az arcodat, hogy a smink reggelig tartson.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük