Haj

Legyen elragadó a frizurád a Nanoil Keratin Conditioner termék segítségével!

Azok a hajápolási termékek, amelyek alkalmazása kevés időt vesz igénybe de nagyszerű eredményeket érhetsz el vele, biztosan megkönnyítik majd az életedet. Itt az ideje, hogy megfelelően ápold a hajadat, és hogy könnyedén elérhesd a szalonképes hatást: csak bízd rá magad a Nanoil könnyed és mélyre ható, ápoló balzsamjára,amely jelentős keratin mennyiséget hordoz magába. A gyönyörű, egészséges haj biztosan jobban is fog mutatni. Ennek elérésében pedig a Nanoil terméke lesz a segítségedre!

Nanoil Keratin Leave-In Conditioner termék

Ez a leöblítést nem igénylő balzsam folyékony keratinon alapul. Az ultrakönnyű és egyszerűen alkalmazható permet erősíti a hajszerkezetet. Azonnal megerősíti és jobb állapotúvá teszi a hajat. Két keratin-hidrolizátumot is tartalmaz. Ez a szuper könnyed formula lehetővé teszi a keratin molekulák számára, hogy mélyen behatoljanak a hajhagymákig, és a következő hatásokat érjék el:

 • hajszerkezet javítása.
 • a szálak megerősítése.
 • a haj egészségesebb megjelenésének biztosítása.

Nanoil Keratin Leave-In Hair Conditioner : milyen típusú frizurán alkalmazható?

Ez a balzsam minden hajtípuson bátran használható, különösen ha a a hajszerkezet javítása a cél. A könnyed, folyékony halmazállapotú keratin enyhe, mégis rendkívül hatékony formulában van, amely helyrehoz bármilyen kisebb-nagyobb károsodást a hajon, mivel ez az a fehérje ami felépíti azt.

A Nanoil folyékony keratinja ideális módon revitalizálja az öregedő, túlzottan igénybevett hajat, amely intenzív kezelést igényel.

Próbáld ki bátran, ha hajadnak revitalizálásra és folyamatos védelemre van szüksége az esetleges káros hatásokkal szemben. Hatékonyan ápolja a vékonyszálú, gyengült hajkoronát, és nem nehezíti el, ellentétben a legtöbb balzsammal.

A Nanoil Keratin Leave-In Conditioner készytmény összetevői

A termék nevében szereplő keratin nem az egyetlen olyan anyag, amelyre  érdemes felfigyelni ebben a hajápolási termékben.

 • Folyékony keratin – erőteljes hajépítő fehérje, amely helyreállítja a haj szerkezetének károsodását, dúsabb hatású és egészségesebb kinézetű frizurát eredményez.
 • Ricinusolaj – erős védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben és fokozza a haj természetes fényét. Megóvja a hajat a hideg időjárás, a szél, az UV sugarak viszontagságaitól, és megakadályozza, hogy a méreganyagok károsítsák a belső hajszerkezetet.
 • Hidrolizált növényi fehérjék – jótékony, teljesen természetes összetevők, amelyek célja a haj táplálása, megerősítése és hidratálása, így dúsabb hatású frizurát eredményez.
 • Panthenol – az egyik leghíresebb hajtápláló formula; intenzív fényt és simas tapintást biztosít, megakadályozza a töredezést és vastagabb szálakat eredményez.

A Nanoil Leave-In Keratin Conditioner kozmetikum hatásai

 • A Nanoil leöblítést nem igénylő keratinnal gazdagított terméke a legjobb állapotába varázsolja a hajadat.
 • Azonnal egészségesebbé varázsolja azt.
 • Kiválóan revitalizálja a fürtöket.
 • Kitölti a haj szerkezetén található réseket.
 • Még a legsérültebb hajat is szebbé varázsolja.
 • Védi a haj felületét a szennyezéstől, a hőmérséklet ingadozásoktól és az UV-fénytől.
 • Kondicionáló hatása van a könnyebb fésülés érdekében.
 • Megakadályozza az hubancolódást.
 • Megszelídíti a rakoncátlan szálakat.

Nanoil Keratin Leave-In Conditioner : egy új frizura megszületése

A keratinnal, olajokkal és növényi kivonatokkal ellátott Nanoil permetezhető balzsam nem csak szépíti és egészségesebbé varázsolja a hajat, hanem tökéletesen javítja, erősíti a hajszerkezetet, megakadályozza a sérüléseket és a töredezést is.

A könnyed, selymes és ami a legjobb, gyorsan alkalmazható kondicionáló formula lenyűgöző megjelenést, egészséges állapotot, erőt és fényességet biztosít a frizurád számára.

Hogyan kell alkalmazni a Nanoil Keratin Leave-In Conditioner terméket?

Hidd csak el, hogy soha nem találkoztál még könnyebben használható hajbalzsammal! Permetezd a  szálakra – a samponozás után megnedvesített, vagy hajformázás előtt megszárított fürtökre. Ezt a folyamatot akár naponta többször is végigcsinálhatod, ha úgy érzed, hogy a hajadnak még több erősítő vagy szépítő hatásra van szüsége.

keratin hair conditioner nanoil

Építsd be ezt a terméket is a hajápolási rutinodba!

Szeretnéd fokozni a hajszerkezet helyreállítását és lenyűgöző hatást elérni?

Próbáld ki a Nanoil teljes keratinos vonalát, és gazdagítsd a hajápolási rutinodat a keratin maszkkal és samponnal egyaránt.

Látogass el a www.nanoil.hu weboldalra, és lesd meg a többi terméket is, amelyek erős, egészséges, gyönyörű hajkoronát biztosítanak számodra.