Haj

Nanoil hajra: egy olaj, három verzió, végtelen lehetõségek

Tudta-e, hogy a haj olyan, mint az ujjlenyomat?

Mindegyikünknek más és egyedi hajkódja van.

Amikor analizáljuk az egyesek hajában jelen lévõ összetevõk elemeit ’lehetséges, hogy nem csak az emberek ’étkezési szokásait és hajápolási szokásaikat, hanem életstílusukat is megismerjük.

Szóval azt lehet mondani, hogy a szálai függetlenek. Számos követelménye lehet, aminek a jelenleg használt krémnek meg kell felelnie.

Megfelelõ hajregenerációhoz olyan terméket ajánlatos használni, ami válaszként szolgál az (egyedi) igényeire és tökéletesen alkalmazkodik a struktúrájához. Ezt figyelembe véve, a nõk mindig olyan kozmetikumokat keresnek, amelyek képesek teljesíteni ezt a feladatot. Tudni kell, hogy nincs ’ sok ilyen a piacon. Mégis, van egy termék, amely mindegyiktõl különbözik. Ez a Nanoil – hajolaj.

Nanoil egy olyan olaj, ami három verzióban kapható. Mindegyiknek kissé más összetétele van. Egyikük sem tartalmaz parabéneket vagy egyéb szintetikus összetevõket.

A Nanoil mindhárom olaja különbözõ típusú hajápolást biztosít
 • Nanoil alacsony porozitású hajra védi a hajat a sérülésektõl, ragyogást nyújt, volument és könnyed érzést.
 • Nanoil közepesen porozitású hajra segít stilizálni és megszelídíteni a vad hajszálakat. Regenerálja a csomókat, amelyek egyre jobban sérülnek és problémát okoznak. Ráadásul ragyogást nyújt és megelõzi a hajhullást.
 • Nanoil magas porozitású hajra – alapos regenerációt biztosít a haj megerõsítésével a hajhagymától a hajvégekig. Ráadásul helyreállítja a hajfelület sérüléseit és megelõzi a hajhullást.

A természetes olajokon kívül, amelyek egyébként szinergikusan alkalmazkodnak a hajtípushoz, a Nanoil számos különbözõ felhasználási célokkal nyûgöz le. Sikeresen helyettesítheti a fürdõszobában lévõ kozmetikumokat. Íme, hogyan használhatja a haj ápolására:

 1. Nanoil hajolaj éjszakai kezelésre – ha a Nanoil-t száraz vagy nedves hajra alkalmazzuk és éjszakára hagyjuk, alapos regenerációt fog végrehajtani. Ápolja a hajat, szerkezetén belül helyreállítja a károkat, valamint erõsíti a hajhagymákat, amivel stimulálja mûködését. Ennek eredményeként a hajszálak erõsen nõnek, egészségesek és sûrûk. Ajánlatos  legalább egyszer elvégezni az éjszakai hajolajozást Nanoil-val.
 2. Nanoil hajolaj, mint maszk mosás elõtt – Nanoil-t a samponozást megelõzõ 15-30 perccel lehet alkalmazni a bõrön és a hajon. Olyan szépítõ és megerõsítõ hatása lesz, mint a hajmaszknak.
 3. Nanoil hajolaj elixírként javítja a balzsam hatását – egyszerûen adjon néhány csepp Nanoil-t a kedvenc balzsamába. A természetes olajok kombinációjának ereje az egyéb szükséges összetevõkkel (mint pl.: selyem, panthenol és keratin) növeli a balzsam hatását és jelentõsen segíti a haj regenerálását.
 4. Nanoil hajolaj balzsamban – Nanoil-t nedves hajra is lehet alkalmazni samponozás után ahhoz, hogy védelmet biztosítsunk szárítás és stilizálás során.
 5. Nanoil hajolaj szépítõ szérum száraz hajra – Nanoil használata szárított hajon (vagy levegõ által szárított) káprázatos ragyogó hatást kölcsönöz a hajnak. Továbbá egyidejûleg megszelídíti a vad hajszálakat és véd a káros külsõ tényezõktõl (mint pl.: erõs nap és UV sugárzás).
 6. Nanoil hajolaj, mint hajformázó krém – a Nanoil mindhárom verziója formáz, puhítja a hajat és megszelídíti. Ezért a csomók jobban engedékenyek a professzionális hajformázó kezeléseknek.
 7. Nanoil hajolaj, mint szérum védi a hajvégeket – ahhoz, hogy megelõzze a hajvégek töredezettségét, csupán 2-3 csepp Nanoil-ra van szükség, és rendszeresen bemasszírozni a fejbõrbe. Ez akár többször naponta is elvégezhetõ.

Az ilyen hajápolásnak köszönhetõen, minden szükségtelen termék, ami nem kompatibilis, szilikonokat és parabéneket tartalmaz végleg helyettesíthetõ ezzel az egy kozmetikummal, ami teljesíti minden igényét. Biztos lehet abban, hogy a hajtípusához megfelelõen alkalmazott Nanoil helyettesíthetetlen lépés a hajápolásban.

12 Komment “Nanoil hajra: egy olaj, három verzió, végtelen lehetõségek”

 1. back_to_black

  Ez egy újabb pozitv vélemény az olajról. Biztos van benne valami 🙂

  Válasz
 2. Kari B

  idő és pénz pocsékolás, a kondicionáló sokkal jobb

  Válasz
  • Szani

   a kondicionálók és az olajok teljesen két eltérő kozmetikum. A kondicionáló leginkább a fésülésben segít, míg az olaj sokkal hatékonyabb.

   Válasz
 3. Natkó

  már egy ideje avokádó olajat használok és a hajam puha és jól hidratált. Egyik kondicionáló sem képes erre. Bárcsak ragyogóbb lenne tőle

  Válasz
 4. Sára29

  Én már ismerem ezt az olajt :)Többször kellene fejbőrön használnom, viszont mindig arra hivatkozom, hogy nincs időm. Nagyszerűen működik nedves hajon, nem a hajvégeken, hanem a haj középhosszán és ahogy mondod, kis mennyiségben. Kiemeli a fürtöket, már ha vannak lokniaid 🙂

  Válasz
 5. JJ

  A kissé világos hajon kívül a fejbőrrel is küszködtem. Minden hajfestéstől úgy éreztem, hogy ég a bőröm. Most, egy hónap használat után, a probléma eltűnt.

  Válasz
 6. Magdi

  Alacsony porozitású hajra verzió van s amióta csak használom a stilizálás könnyebb és sok babahajat látok

  Válasz
 7. Janka

  Végre! Visszatértek a természetes kozmetikumok! Egyre több olyan termék van, amely nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat és egyéb káros anyagokat! Olyan boldog vagyok!

  Válasz
 8. Panni123

  Én este szeretem használni az olajokat lefekvés előtt, majd egész éjszakára hagyom. Reggel, amikor megmosom a hajam, érzem, hogy sokkal puhább és csillogó. Imádom.

  Válasz
 9. Julcsi

  nekem nem segített annyira! A hajam már nem hullik, de továbbra is nagyon nehéz. Lehet, hogy rossz olajt választottam a hajamnak…de amúgy valóban sok kis új hajam lett 🙂

  Válasz
  • Meggyeske

   Hogy használtad? Az én hajam is nehéz volt, amikor száraz vagy nedves hajon használtam az olajt, ezért megváltoztattam a módszerem és most samponozás előtt viszem fel az olajt. Néha 20 perccel, néha pedig néhány órával korábban használtam és a hatások lenyűgözőek!

   Válasz
 10. Lara

  Szerintem megrendelem 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük