Smink Szemek

Ismerd meg a Nanolash Cluster Lashes otthoni alkalmazást – DIY szempilla hosszabbítás!

Gyönyörű, dús, lenyűgöző göndörséggel – ezek az ideális szempillák, amelyekről minden nő álmodik. Az anyatermészet azonban nem mindannyiunkat ajándékozott meg természetesen hosszú szempillákkal. A kisebb hiányosságokat azonban el lehet rejteni. Ilyenkor jönnek segítségül a fürtös szempillák a DIY Lash Extensions!

DIY Eyelash Extensions otthon – lehetséges?

A legtöbb nő a műszempillákat egy szépségszalonban végzett drága, professzionális kezeléssel hozza összefüggésbe. Ez egy tapasztalt szempillafestő művész, aki kiválasztja a műszempillákat, majd tökéletesen elhelyezi őket a szempillasoron. Sajnos ez a kezelés nemcsak egy vagyonba kerül, hanem időigényes is.

Néhány nő úgy dönt, hogy különböző szempillaspirálokkal kísérletezik. Ezek azonban nem adnak olyan eredményt, mint a szempilla hosszabbítás. Miért ne dönthetnél tehát a Nanolash előre elkészített fürtös szempillái mellett?

Ezeket a műszempillákat úgy tervezték, hogy otthon is könnyen felhelyezhetők legyenek. A Nanolash fürtös szempillákkal történő DIY szempilla hosszabbítás nem vehet igénybe több mint 10 percet. Szó szerint bármelyik nő megbirkózik vele, még akkor is, ha még soha nem próbálta korábban a műszempillákat. A hatásnak legalább 5 napig kell tartania.

DIY  Eyelash Extensions Tufts a Nanolash-tól – hogyan kell használni őket?

A Nanolash fürtös szempillák – DIY Eyelash Extensions egyszerű és kényelmes alkalmazással rendelkeznek. Mi több, hatalmas választékot is biztosítanak. Egy dobozban 36 fürtös szempillát kapsz 3 hosszban: 10, 12 és 14 mm. Emellett 8 különböző stílus közül választhatsz.

A Nanolash teljes műszempilla készlete is megvásárolható. Olyan kiegészítőket tartalmaz, mint például:

  • Nanolash bonder – 30-60 másodperc után nyeri rögzül;
  • Nanolash remover – a szempilla cluster biztonságos eltávolítására szolgál;
  • szempilla applikátor eszköz – rozsdamentes acélból készült;
  • Nanolash sealer – a felhelyezést követő ragacsos réteg eltávolítására szolgál.

A készlethez gyakorlati útmutató is tartozik. Ez végigvezet a cluster szempillák felhelyezésének folyamatán. Tennivalók:

  • Alaposan távolítsd el a sminket, hogy a szempillákon ne maradjon semmilyen maradvány;
  • vékony rétegben kell felvinni a ragasztót, és megvárni, amíg teljesen ragacsossá válik;
  • a clustert a szempillavonaltól kb. 1 mm-re kell felhelyezni;
  • kend be a szempillákat a sealer-el, hogy megszabadulj a ragacsos rétegtől.

Egy szemhez körülbelül 4-5 clusterre lesz szükséged. Minden azonban attól függ, hogy finom formázást vagy esetleg oroszos volumenű szempillákat szeretnél-e készíteni.

DIY Lash Extensions által kínált méretek sokfélesége nagy szabadságot biztosít. A hölgyek úgy formázhatják szempilláikat, ahogyan csak akarják, és nem kell aggódniuk a természetellenesnek tűnő hatás miatt. 

A teljes alkalmazás nem tart tovább 10 percnél. Ezenkívül a DIY Eyelash Extensions puha és gyakorlatilag észrevehetetlen a szemhéjon. Ezeknek a szempilla clustereknek köszönhetően minden nő saját maga is elkészítheti a  fürtszempilla hosszabbítást otthon!

Cluster szempillák otthoni alkalmazásra a Nanolash-tól – érdemes kipróbálni őket?

Cluster szempillák otthoni felhelyezése a Nanolash-tól – A DIY Eyelash Extensions korlátlan lehetőségeket kínál a szempillák formázása terén. Egyik nap a volumenes Orosz Volumen, másnap pedig a finom 10 mm-es tincseket választhatod a mindennapi viselethez.

A DIY Eyelash Extensions egy luxustermék. Ezek a fürtös szempillák könnyű anyagból készülnek, és nem irritálják a szem körüli érzékeny bőrt. Viselésük, akárcsak maga a felhelyezés, igazi élmény.

A Nanolash fürtös szempillák tartósak, stílusosak, és többféle hosszúságban és méretben kaphatók. Mindezt azért, hogy mindössze 10 perc alatt csábító tekintetet varázsolhass!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük