Smink

Használd a Nanobrow Shape Mascara-t és vedd át az uralmat egy perc alatt a szemöldökeid felett

A rendetlen szemöldökök beszabályozásának egyik legegyszerűbb módja a szemöldök spirál használata. Egy Nanobrow Shape Mascara tökéletes jelentkező erre a feladatra, hiszen tartozik hozzá egy kézreálló, ergonómikus ecset, amivel egy pillanat alatt bámulatos íveket varázsolhatsz.

Bámulatos szemöldökök megszakítás nélkül a Nanobrow-val 

A Nanobrow Shape Mascara csak egy a Nanobrow különleges szemöldökformázókat magába foglaló kínálatából. Essen a választásod bármelyikre a szemöldökeid mindig minden körülmények között tökéletesek lesznek. A gél állagú szempillaspirál segíteni fog a hiányos szemöldökök kitöltésében vagy a dús szemöldök kóbor szálainak berendszabályozásában. Ezzel a termékkel lehetetlen nem létezik. 

A Nanobrow spirálja nem ejt hibákat. Használd a legkócosabb szemöldökök formázására és színének elmélyítésére. A márka három színben elérhető, így biztosan megtalálod a hozzád leginkább illőt. 

Kifogástalan precizitás 

Ez a spirál teljesen egyedülálló – térben bővíti a szemöldököket, sokkal dúsabbá és teltebbé téve azokat. Egész nap a helyükön maradnak, még igazításra sem szorulnak majd. A gyönyörű természetes árnyalatok elképesztő határozottságot kölcsönöznek a szemnek.

A formulában lévő szilícium-dioxid felelős a WOW-hatásért, az ápolt szemöldökökért, a ragyogásért és a hullásuk megakadályozásáért. Ennek a terméknek a használatával nem csak a szemöldök formázásáról, de az ápolásáról és kondícionáltságáról is gondoskodhatsz!

Nanobrow Shape Mascara

A termék három színben kapható:

Merj ragyogni – próbáld ki a Nanobrow Shape Mascarat

Ennek a gél állagú spirának számos előnye van:

  • tökéletesen kitöltött szemöldökök akár 24 órán át,
  • dúsabb és teltebbnek tűnő szemöldökök,
  • bájosan pigmentált a hiányos helyek elfedéséhez,
  • tökéletesen formázott szemöldök,
  • ragyogás, tápláltság, illetve védelem a sérülésekkel szemben.

A szemöldökformázó használatának nem kell unalmasnak, vagy időigényesnek lennie. A Nanobrow spirálja elfedi a szemöldök hiányos részeit, illetve bámulatosan dússá is képes tenni azokat. Pontosan olyan alakjuk lesz, amilyenről mindig is álmodtál – ráadásul ez a te részedről alig fog erőfeszítést igényelni!  

Megsokszorozott, vastagabb szemöldök

Ez a szépítő, viasz alapú szemöldökspirál ergonomikus, precízen kidolgozott fésűvel van felszerelve, ráadásul könnyű a konzisztenciája, így nem hagy csomókat. A szilikonból készült spirál könnyedén formázza és szabályozza a szőrszálakat, amelyek akár egész napon át is a helyükön maradnak. 

Mindegy, hogy a szemöldök vékony vagy vastag – a vásárlók imádják a Nanobrow Shape Mascarat. Te is, már az első használat alkalmával bele fogsz szeretni. A precíziós kefe, könnyű alkalmazhatóság, bámulatos eredmény, dús, ragyogó szemöldök, ez az amivel ki fogsz tűnni a tömegből – hát nem ezek azok a tulajdonságok, amiket igazán szeretünk a jó szemöldökápolókban?

nanobrow shape mascara

Hogyan használjuk a NANOBROW spirálját?

Gyerekjáték, semmilyen problémát nem fog okozni. A sminkelés még soha nem volt ilyen egyszerű és fényűző tevékenység. A dús hatású szemöldök megalkotásához, mindössze néhány lépés szükséges. 

Csavard le a tetőt, majd a precíz kis kefe segítségével fésüld át a szemöldököket. A szőr növekedési irányával megegyezően haladj és színezd egyenletesre. A még természetesebb hatás érdekében, használj több terméket a végekre. Miután a felvitt adag megszáradt, jöhet még egy réteg, ha tovább fokoznád a hatást. 

Ennyi! Itt az ideje egész napon át élvezni a tökéletesen formázott szemöldököket!