Smink

A legjobb szemöldökceruza. Hogyan találd meg? Nézd meg rangsorunkat

Nehéz elhinni, hogy a szemöldök hangsúlyozása és színezése egy évtizeddel ezelőtt még nem volt divat. Szerencsére a szemöldöktermékek a modern smink alapjait képezik. Egy jó szemöldökceruzának minden sminkkészletben ott a helye. Ha nem megfelelően választjuk ki, a smink nem lesz olyan szép és precíz, mint amilyen lehetne. Legjobb szemöldökceruza – nehéz megtalálni? A mi rangsorunkkal minden egyszerű!

Melyik a legjobb ceruza?

Nehéz tökéletes terméket találni a szemöldök színezésére? Milyen legyen? A legfontosabb, hogy könnyen használható és hosszan tartó legyen. A hegye is nagyon fontos: a jó ceruza nem túl puha vagy kemény, mert akkor nem rajzol olyan jól és gyenge eredményt biztosít.

A szín szempontja is döntő fontosságú – a választásnál maradjunk a semleges vagy hűvös tónusú árnyalatoknál, így a hatás természetes lesz. Minél vékonyabb a hegye, annál precízebb lesz a sminked, és különböző eredményeket érhetsz el a sminkelésben. Egy másik megfontolandó kérdés, hogy a ceruza ajánlott-e – a vélemények jó információforrást jelentenek a termékről, annak hatékonyságáról és a várható eredményről.

Okok, amiért a szemöldökceruza használata ajánlott a sminkeléshez

A zselék, púderek és pomádék előnyösek lehetnek a sminkben. Ha azonban egy terméket kellene választani, a mi választásunk egy jó szemöldökceruzára esne, amelyet sok fogyasztó ajánl. A mindennapi sminkelésben pótolhatatlan. Használhatod egzedül a teljes megjelenés megteremtéséhez, vagy csak további szőrszálak rajzolására. A modern ceruzák sokkal precízebbek, mint régen! Válasszuk ki a legjobbat. Több terméket is teszteltünk, de a rangsorban csak néhányat – a legjobb hegyekkel, pigmentekkel és hosszan tartó hatással rendelkezőket különböztettük meg. Nézd meg őket és válaszd ki a számodra legjobbat!

Szemöldökceruzák – rangsor. Ismerd meg a legjobbakat!

1. Nanobrow EYEBROW PENCIL – legjobb szemöldökceruza

A precíz sminkelésre tervezett Nanobrow ceruza minden típusú szemöldökre kiváló választás: vastag és vékony, bozontos és foltos szemöldökre. A négy gyönyörű, nagyon természetes és kifinomult szín semleges árnyalatokkal rendelkezik és minden szemöldöktípushoz illik.  Biztosan találsz egy számodra megfelelő színt és amikor használod, rá fogsz jönni, hogy ez a legjobb szemöldökceruza! Mi megőrültünk a Nanobrow ceruzáért, és biztosak vagyunk benne – ahogy sok más nő is -, hogy hűségesek leszünk hozzá, és soha nem cseréljük le! A Nanobrow szemöldökceruza több ezer elragadó véleményt kapott, és a sminkrajongók nagyra értékelik. Ultrafinom, precíz, megfelelő keménységű hegye van, jól pigmentált színekkel rendelkezik és hosszan tartó hatást biztosít. Bolondbiztos!

2.  Anastasia Beverly Hills Wiz – ajánlott szemöldökceruza

Amikor az Anastasia BH először jelent meg a szépségpiacon mindenki róla beszélt. Ez volt az egyik első olyan ceruza, amely kihúzható hegyet és egy kefét kínált. Meglepő módon a termék 12 árnyalatban kapható! Hogyan válaszd ki a neked megfelelőt? Igen, egyetértünk abban, hogy ez egy kicsit túlterhelő lehet. A ceruza nagyszerű, kifinomult és sok pozitív véleményt szerzett az interneten. Néhány sminkmester rendszeresen használja. Gyors és egyszerű sminket készíthetsz vele, ami mindig szépen mutat.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler – egy híres szemöldökceruza

Tudjuk, hogy Rihanna Fenty Beauty-ja az egyik leghíresebb kozmetikai márka a világon. A Fenty Beauty termékek olyan népszerűek lettek, mint az alapítója. Az Ultra Fine Brow Pencil & Style ceruza sem kivétel ez alól. Ez egy jó szemöldökceruza, és 14 árnyalatban kapható. Formulája vízálló és ellenáll a maszatolásnak. Innovatív kiegészítője egy lapát alakú kefe, amely kiválóan alkalmas a termék elkeverésére, a szőrszálak kifésülésére és formázására. Egyesek szerint szokatlan formája előny, mások más véleményen vannak – különösen a vékonyabb szemöldökkel rendelkezők számára. Egy biztos; a vörös, szőke, barna és fekete hajúak számára elérhető árnyalatok széles választékának köszönhetően garantáltan megtalálod a tökéletes színt.

4. Diorshow Brow Styler – egy tekintélyes szemöldökceruza

Kifinomult és gyönyörűen megtervezett. Ennek a szemöldökceruzának ultravékony hegye van. Sokak számára kötelező darab egy behúzható  hegyű szemöldökceruza. A Diorshow ceruzát gyakran  ajánlják, bár az ára messze nem tökéletes. A gyártó állítása szerint a termék \”finom és nagyon természetes árnyalatokkal rendelkezik, amelyek minden típusú szemöldökhöz illenek. A tesztelés után a barna opciót nem igazán tartjuk semlegesnek, mivel meleg alaptónusú. Inkább azoknak való, akiknek barna hajuk és szemöldökszálaik vannak.

5. Benefit Cosmetics Precisely – egy szemöldökceruza, amely szikrázó vitákat vált ki

A Benefit egy olyan márka, amely elsősorban szemöldök sminknek szánt termékeket gyárt. A szemöldökformázás és -ápolás, valamint a sminkeltávolítók széles választékát kínálja. Térjünk vissza a ceruzához: legfőbb előnye, hogy vízálló. A ceruza kiválóan tartós és egész nap kitart. Sok színnel rendelkezik, még piros árnyalatot is találsz! Bár a mérete elég kicsi, nagyon masszív, így nem kell attól tartani, hogy könnyen eltörik. Még ha nem is 100%-ban tökéletes, megérdemli a helyét a rangsorunkban,

6. MAC Eyebrow Styler – egy jó szemöldökceruza

Ez a szemöldökceruza meglepett minket egy szokatlan viaszformulával. Elég jól színezi a szemöldököt és sokan egyszerűen csak “jó szemöldökceruzaként” jellemzik. A márka 14 árnyalatot kínál, azonban a legtöbb profi sminkes szerint csak négyre érdemes figyelni: Fling, Lingering, Stud és Spiked. A ceruza nem maszatolódik, vízálló és meglehetősen nehéz eltávolítani. A hegye a lágyabb oldalon van, amit egyeseknek meg kell szokniuk.