Smink

A Top 8 fürt szempillák rangsora otthoni alkalmazáshoz!

A dús és hosszú szempillákról szóló álom a házból való kilépés nélkül most válik valóra. A szépségpiacon megjelentek az előre elkészített, DIY alkalmazásra szánt fürt szempillák, amelyeket szó szerint bármelyik nő használhat. A megfelelő termék kiválasztása azonban rendkívül trükkös. Érdemes tehát megnézni a TOP 8 fürt szempillát otthoni alkalmazásra, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet!

TOP 8 fürt szempilla otthoni alkalmazásra – milyen termékek szerepelnek a rangsorban?

A szépségpiac folyamatosan változik. Ennek feltétele, hogy a nők igyekeznek lépést tartani az új trendekkel. A szempillaformázás terén azonban már régóta nem történt semmi. Abban a pillanatban, amikor az előre elkészített szempillahosszabbítások megjelentek a piacon, gyorsan igazi innovációnak nevezték őket.

A nők egyedülálló lehetőséget kaptak arra, hogy néhány perc alatt megváltoztassák a kinézetüket. Természetesen a jó termékek gyakran keverednek olyanokkal, amelyek nem mindig biztosítják a magas minőséget.

Ezért jött létre ez a TOP 8-as rangsor az öntapadós szempilla hosszabbítókról. Ezek a műszempillák nem okozhatnak csalódást még a legigényesebb nők elvárásainak sem. A rangsor olyan, a szépségvilágban jól ismert márkák termékeit gyűjtötte össze, mint a Nanolash és a Tatti.

Így a legjobb döntést hozhatod meg.

TOP 8-as rangsor – mely fürt szempillák a legjobbak?

Az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák abszolút újdonságnak számítanak a szépségpiacon. Nekik köszönhetően minden nő képes néhány perc alatt kihozni a tekintetéből a benne rejlő lehetőségeket. Természetesen a szépségápolási márkák különböző változatokat adtak ki termékeikből. Ennek ellenére csak néhány került be ebbe a megtisztelő TOP 8-as listába.

Az alábbi rangsor a piacon jelenleg kapható legjobb, öntapadós szempillákat foglalja össze. Lehetővé teszi a nők számára, hogy kicsit közelebbről is megnézzék az egyes termékeket, valamint megismerjék azok előnyeit és hátrányait.

1. Nanolash szempillák – DIY Eyelash Extensions

A Nanolash egy elismert márka a szépségipar világában. Kétségtelen, hogy a DIY szempilla hosszabbítás prémium termék. Ezeket a könnyű, puha szempillafürtöket otthoni alkalmazásra tervezték. A hölgyek választhatnak egy készletet, amelyben 36 fürt szempilla található. 

  • 8 stílus közül lehet választani;
  • 3 szempilla hosszúság: 10, 12 és 14 mm minden dobozban – ez minden szempilla megjelenést lehetővé tesz.

Emellett egy komplett készletet is kaphatsz az otthoni szempillahosszabbításhoz. Tartalmazza továbbá:

  • Nanolash bonder;
  • Nanolash sealer;
  • Nanolash remover;
  • speciális csipesz.

A DIY Lash Extensions kétségtelenül megérdemli az első helyet a TOP 8-as rangsorban. A felhelyezés mindössze 10 percet vesz igénybe, ráadásul 5 napig tart a szemen. Számos vélemény azonban azt mutatja, hogy megfelelő utóápolással még tovább is viselheted őket!

A nők használhatják őket orosz volumenű szempillák létrehozására, de egy gyengéd természetes szempilla megjelenésre is. A DIY szempilla hosszabbítás nem terheli túl a természetes szempillákat – a természetes szempillák alá, a szempillavonaltól kb. 1 mm-re helyezik fel.

A gyártó jelzi, hogy ezek a fürt szempillák eldobhatóak. A felhasználóknak azonban kissé eltérő véleménye van erről a kérdésről. Kiderül, hogy a klaszterek eltávolítása után a DIY szempilla hosszabbítások nem deformálódnak vagy változtatják meg alakjukat. Tehát sikeresen újra felhasználhatod őket!

A Nanolash márka ismét nem okozott csalódást a nők elvárásainak. Ezek a tökéletes fürt szempillák, amelyek minden alkalomra működnek. A felhasználókat lenyűgözi a puhaságuk, rugalmasságuk és tartósságuk. A DIY Lash Extensions tökéletesen utánozza a természetes szempillákat, a vékony csík pedig tökéletesen álcázza az illesztéseket, ráadásul vizuálisan sűríti a szempillákat a töveknél, kitöltve a hiányokat. Nem csoda, hogy ez a termék megérdemli a rangsor első helyét.

2. Invisi-Lash Kit Tatti

A Tatti egy másik márka, amely a szépségiparban leginkább a kiváló minőségű termékeiről ismert. Az Invisi-Lash Kit olyan szempillákat tartalmaz, amelyek gyorsan nagyon népszerűvé váltak a nők körében.

Az Invisi-Lash Kit pontosan ugyanazt az alkalmazást biztosítja, mint egy szépségszalonban. A szempillák többféle méretben és stílusban kaphatók, amelyek közül választhatsz. Ez korlátlan lehetőséget biztosít a szempillák formázásához. Az Invisi-Lash Kit szempillák lehetővé teszik, hogy volumenes szempillákat készíts az orosz Volume stílusban, de finoman kiemelheted természetes szempilláidat is.

Sajnos a gyártó nem adja meg pontosan, hogy az alkalmazás mennyi ideig tarthat. A DIY szempillahosszabbítás esetében egyértelműen kijelentették, hogy a fürt szempillák 5 napig viselhetők. Ebben az esetben csak azt írják, hogy az alkalmazás élettartama az utókezeléstől függ. A termék komoly hátránya, hogy a fürtök egy átlátszó csíkon érkeznek, amely nem rendelkezik túl jó álcázó tulajdonságokkal. Ez lehetetlenné teszi a teljesen természetes hatás elérését, mert ebben az esetben a kapcsolódási pontok, ahol a fürtök találkoznak a természetes szempillákkal, észrevehetőek maradnak.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Az Ardell X-tended Wear Lash System KIT egy másik termék, amely figyelmet érdemel. A Nanolash DIY szempilla hosszabbításhoz képest azonban sok szempontból javítható és fokozható!

Az Ardell X-tended Wear Lash System KIT tartalmaz egy műszempillákat valamint egy speciális kötőanyagot, amely biztosítja a felhelyezés tartósságát. Sajnos a Nanolash fürt szempillákhoz képest a termék tartóssága nem lenyűgöző. A készlet tartalmaz egy tökéletes formájú applikátort és egy eltávolítót is a fürtök hatékony eltávolításához.

Az Ardell X-tended Wear Lash System KIT olyan szempillákat biztosít az otthoni alkalmazáshoz, amelyek puhák és könnyűek, határozott göndörséggel. Felhelyezésük mindössze 10-15 perc alatt elvégezhető, még nagy tapasztalat nélkül is. A kivitelezésük azonban hagy némi kívánnivalót maga után – a fürtök nem különböznek egymástól – még a különböző hosszúságúak sem. A hatás a végén hamisnak tűnhet, ami miatt nem ajánlott mindennapi viseletre.

Emellett a felvitel is kicsit hosszabb időt vesz igénybe, ezért az Ardell X-tended Wear Lash System KIT nem érdemelte meg az 1. helyet a rangsorban.

4. Glamnetic Lash Extension Kit

A Glamnetic Lash Extension Kit könnyű fürt szempillákat tartalmaz az otthoni szempilla hosszabbításhoz. Érdemes azonban megjegyezni, hogy nem ideális professzionális használatra, mint például a Nanolash DIY Lash Extensions.

Ezeknek az előre elkészített szempillafürtöknek a felhelyezése nem vesz igénybe több mint 10 percet, és akár 5 napig is kitartanak. Minden azonban a megfelelő utókezelésen múlik.

A Glamnetic Lash Extensions Kit különböző szempillaméretek és stílusok közül választhatsz. Ez lehetővé teszi bármilyen szempillastílus létrehozását. A hölgyek úgy formázhatják szempilláikat, hogy a kívánt eredményt érjék el.

Mindazonáltal azok a felhasználók, akik már eldöntötték, hogy tesztelik ezt a készletet, kissé eltérő véleményt alkotnak az alkalmazás egyszerűségéről és tartósságáról. Továbbá a fürtök kivitelének esztétikájáról szóló vélemények nem túl kedvezőek. A szempillák szépnek tűnnek a weboldalon, de a valóságban meglehetősen hamis hatást keltenek.

5. KISS Falscara Starter Kit

A KISS Falscara Starter Kit egy másik készlet azoknak a nőknek, akik szeretnének belevágni az otthoni szempillahosszabbításba. Érdemes megjegyezni, hogy ezeknek a fürt szempilláknak a kialakítása meglehetősen egyedi. Ezek tollpuha sörték, amelyek egy fekete csíkra kerülnek. Ez ragyogóan álcázza a csatlakozó vonalat, és elrejti a felhelyezés során keletkezett kisebb hibákat.

A Kiss Falscara Starter Kit egyszerű alkalmazást is tartalmaz, amely nem vehet igénybe több mint 10 percet. Az előre elkészített fürtök mellett a készlet tartalmaz egy kötőanyagot, egy tömítőanyagot és egy szempillaspirált is. A fürtök állítólag akár több napig is kitartanak, ami az egyéni hajlamtól függ. Ismét érdemes megjegyezni, hogy a DIY Lash Extensions a körülményektől függetlenül garantáltan 5 napig tart.

A termék azonban nem mentes a hibáktól, amelyekre rá kell mutatni. Először is, a gyártó által kínált készlet nem teljes – nem tartalmazza a félig tartós szempilla hosszabbítás elvégzéséhez szükséges összes elemet. Nem tartalmaz eltávolítót a szempillák eltávolításához, sem pedig egy kifejezetten arra kifejlesztett éjszakai szert, hogy ezeket a szempillákat éjszaka is viselhesd. Enélkül a szempilláid kevés ideig fognak tartani. Az overnighter használata miatt ezek a műszempillák nem alkalmasak az újrafelhasználásra. Mindkét terméket természetesen külön-külön kell megvásárolni. A gyártó ilyen döntése végső soron nem teszi sem kényelmessé, sem különösebben költséghatékony megoldássá.

6. Velour-Xtensions Kit

A Velour-Xtensions Kit egy másik csináld magad szempillaformázó termék, amely sok nőt érdekelhet. Ezek az otthoni alkalmazásra szánt fürt szempillák 15 perc alatt felhelyezhetők. Nem számít, hogy van-e bármilyen korábbi tapasztalatod ezen a téren.

Alapfelszereltségként további kiegészítőket is találsz a készletben, amelyek állítólag sokkal könnyebbé teszik a szempillahosszabbítás önálló alkalmazását.

A szempillafürtök többféle méretben kaphatók. Ez viszont lehetővé teszi, hogy az orosz Volume módon és másokkal stilizálhasd őket. A termék mindenképpen jó, bár nem a legjobb, mivel a szempilla stílusok és göndörítési típusok választéka valamivel kisebb, mint például a DIY Lash Extensions esetében.

7. Lashify Starter Kit

A Lashify Starter Kit olyan fürt szempillákat tartalmaz, amelyek vészhelyzetben nagyszerűen működnek. Úgy tervezték őket, hogy az alkalmazás gyors, hatékony és egyszerű legyen.

A szempillaklaszterek rendkívül puhák és finomak. Ennek eredményeképpen tökéletesen kiegészítik a természetes szempillákat, valamint kitöltik a szempillasorban lévő hézagokat. A fekete csík viszont lehetővé teszi, hogy ügyesen elfedd a csatlakozási területet. Így az egész alkalmazás természetesnek és esztétikusnak tűnik.

Sajnos ennek a terméknek a hátránya a kolosszálisan magas ár és a mindössze 10 fürtöt tartalmazó csomag, amely csak egy alkalmazást biztosít.

Emellett nincs egyértelműen meghatározott tartósság sem. Igaz, a gyártó megjegyzi, hogy a szempillák akár több napig is viselhetők. A gyakorlatban ez egyes nőknél 3 nap, másoknál pedig 5 nap lehet. A gyártó azt is jelzi, hogy az alkalmazás élettartama megfelelő utóápolással meghosszabbítható. Azonban például a DIY szempilla hosszabbításhoz képest a Lashify készlete e tekintetben nem nyűgöz le.

8. Amor Lashes QuickLashes QuickLash Starter Kit

A rangsor utolsó helyét a brit Amor Lashes márka hamis fürt szempillái foglalják el. Ránézésre ezek meglehetősen hagyományos szempillák a DIY alkalmazáshoz. Háromféle hosszúságban kaphatók: 10, 12 és 14 mm-es. Lehetőség van a teljes szett megvásárlására, amely a rendelkezésre álló méretek mindegyikében fürt szempillákból áll.

Az Amor Lashes QuickLashes Starter Kit felhelyezése körülbelül 15 percet vesz igénybe, és a szempillák több napig viselhetők. Természetesen a gyártó megjegyzi, hogy az alkalmazás élettartamát befolyásolja a megfelelő kivitelezés, valamint a megfelelő utóápolás. Tehát nem garantált, mint a Nanolash fürt szempillák esetében. Az sem biztos, hogy a fürtök újra felhasználhatók, miután levették őket.

A TOP 8 legjobb fürt szempillák rangsora DIY alkalmazáshoz – összefoglaló

A megfelelő szempilla hosszabbító készlet kiválasztása otthoni használatra nem a legkönnyebb feladat. A nőknek számos tényezőt kell figyelembe venniük, amelyek közé tartozik például az alkalmazás egyszerűsége és a tartósság.

Azonban tagadhatatlan, hogy a rangsor 1. helyezettje, a Nanolash DIY Lash Extensions a Nanolash vitathatatlan vezetője. Nagy választékot, csúcsminőséget és végtelen lehetőségeket biztosítanak a szempillák formázása terén.

Az azonban teljesen rajtad múlik, hogy melyik fürt szempillát választod. Figyelembe kell venni a szempillák méretét, a göndörség típusát és az általuk kínált formázási lehetőségeket.

Ezáltal a DIY szempilla hosszabbítás igazi élménnyé válik, és látványos eredményt biztosít.