Haj

Highlighting Foam Strips: Csúcsminőség a vendégeidnek

A ColorCuts rövid időn belül egy kivételes és nélkülözhetetlen fodrászkellék lesz minden szalonban. Minden hajtípushoz illik, ezzel csökkentve a mechanikus és termikus sérülések kockázatát. Az ügyfeleket így részesítve csúcsminőségű szolgáltatásban!

A máltai ColorCuts márka csak nemrég dobta piacra a páratlan termikus csíkjait színezéshez és melírozáshoz. A szalagok használatával még pénzt is spórolhatsz! Ez a biológiailag lebomló és környezetbarát termék akár három alkalommal is mosható gépben.

A használatra kész és méretre gyártott csíkok egy kézre álló dobozban érkeznek, ezzel egyszerűsítve le a színezést, még a legtapasztalatlanabb fodrász számára is. Minden egyes csík villámgyorsan eltávolítható, vagyis a teljes színezés folyamata pillanatok alatt bevégezhető. Mivel a levegő folyamatosan mozog a rétegek között a habcsík semmilyen kárt nem tesz a hajon.

melír habcsíkok colorcuts

Highlighting Foam Strips a szalonodban

A biológiailag lebomló és környezetbarát anyag az innovációt kombinálja a fenntarthatósággal. Hagyj fel te is a szemeteléssel és ügyelj jobban a földre! A hulladékmentesség hívei egyszerűen odalesznek azért, hiszen használat után nem kell rögtön megválni tőle – egy csomag nagyon sokáig elég.

A ColorCuts habcsíkok használata nagyon kényelmes. Nem kell többé az alumínium fólia vagdosására fecsérelned az idődet. Ami valljuk be maga a rémálom! Roncsolja és megperzseli a hajat, sokszor le is csúszik használat közben. A Highlighting Foam Strips végig egészen a gyökerektől szorosan tapad a fürtökre. 

A színes lapok nem csak látványra kellemesek. De több árnyalat használata közben funkcionálisak is. Ennek a megoldának hála könnyedén ki tudsz küszöbölni mindeféle tévedést és tökéletes frizurát alkothatsz. A félig átlátszó kialakításának hála mindenféle kisebb igazítás és a folyamatos ellenőrzés is megoldott.

Kínáld a vendégeidnek a lehető legnagyobb kényelmet és vizuális élményt 

A innovatív, termikus Highlighting Foam Strips nem fűti túl a hajat, megtartja optimális hőmérsékletűnek. Érintésre hűvös marad, így téve kényelmesebbé a munkát, és intenzívebbé a festés végeredményét. Könnyű szerkezetének hála, semmilyen diszkomfort érzetet nem kelt, nem zörög, nem húzza a hajat.

A polisztirolhab csíkok még a nagyon hosszú haj színezéséhez is tökéletesek. A doboz 200 darab 100×305 mm méretű szalagot tartalmaz, amelyeket kedved szerint alakíthatsz. A melírozáshoz a legtökéletesebb asszisztenciát kínálják.

Világszerte számos szalon szentelt bizalmat az egyedi ColorCuts fodrászkellékeinek. A bámulatos komforton és esztétikus megjelenésen túl a színezés mostantól környezetbarát tevékenység is lehet. A Highlighting Foam Strips forradalmi újításnak számít a szépségszalonoknak, ezzel garantálható a ugyanis a legdivatosabb frizura élménye.

A vendégeid igényeinek kielégítésére elegyítsd a fenntarthatóságot az új technológiákkal. A legmagasabb színvonalú szolgáltatás és a biológiailag lebomló segédeszközök rengeteg elégedett vendéget jelenhetnek. Szerezz be ezeket a tökéletes és precíz eredményt garantáló professzionális fodrászkellékeket!

Ha azt szeretnéd, hogy a szalonban a munka gördülékenyebben folyjon és a színvonal radikálisan megemelkedjen, akkor kövesd a legújabb fodrász trendeket. Legyen ez az újítás a Color Cuts Highlighting Foam Strips-a!

Több információ a hivatalos honlapon – colorcuts.mt

colorcuts színezőhab habcsíkok