Haj

Nanoil és keratinban gazdag hajkondicionálója. Imádni fogod!

Engedd meg, hogy bemutassunk neked egy izgalmas újdonságot – az első keratinnal dúsított kondicionálót, amely kétfázisú formulában kapható, és nem igényel öblítést. Nézd meg, hogyan működik és miért ez lesz a következő kedvenc hajápoló terméked!

best keratin hair conditioner

Ha a hajad száraz, sérült és törékeny, akkor ez a kozmetikum ideális lesz számodra. Kétfáisú, tápláló és keratint tartalmazó termék a Nanoiltól. Mit tartalmaz pontosan? Milyen előnyei vannak? Hogyan kell helyesen használni?

A Nanoil által kifejlesztett bifázisú hajkondicionálószerek

Így van, a keratinos hajkondicionáló nem az egyetlen hajmosás utáni termék, amelyet a Nanoil dobott piacra. Az aktuális hajszükségleteidtől függően választhatsz az argánolajjal, selyemmel és tengeri algával létrehozott kondicionálók közül. Nem számít, hogy melyik a fő összetevő, egy dolog közös bennük: kétfázisú hajkondicionáló kozmetikumok. A kettős erő egy termékbe zárva mélyen táplálja és élénkíti a hajat, szebbé teszi a szálakat és éjjel-nappal védelmet nyújt az agresszorok ellen. A Nanoil kétfázisú kondicionáló nem nehezíti el a hajat, hanem csak gyengéden beburkolja őket egy mélyen kondicionáló réteggel. Csodálatos illata van, amely sokáig megmarad a hajon a mosás után is. 

Nanoil Keratin Hair Conditioner

Mit tartalmaz? A Nanoil keratinos hajkondicionáló – ahogy a neve is mutatja – hidrolizált keratin molekulákkal telített formula. Ez a kötésjavító kondicionáló ezen alapvető fehérje mellett növényi eredetű fehérjéket – pro B5-vitamint – és a fejbőrre gyakorolt pozitív hatásáról ismert ricinusolajat is tartalmaz.

Hogyan fejti ki hatását? Az imént említett összetevőknek köszönhetően a Nanoil keratinos hajkondicionáló nem csak egy mélyreható kondicionáló, hanem egy kozmetikum is, amely:

  • segít helyreállítani a hajban lévő megtört kötéseket.
  • megakadályozza a hajvégek töredezését.
  • küzd a szöszös haj és a csomók ellen.
  • helyreállítja a simaságot, a fényt és a szépséget.
  • véd az UV-sugaraktól.
  • korlátozza az esetleges károsodást.

Egészséges haj

Kíváncsi vagy, hogy a keratinos hajkondicionáló neked való-e? Minden Nanoil kondicionáló legnagyobb előnye, hogy már az első használattól kezdve hat. Nem kell sokáig várnod, hogy sérült és törékeny hajad ne nézzen ki többé szörnyen. Elég egyszer alkalmazni és máris láthatóan könnyebben kibonthatóvá és formázhatóvá válik a hajad. Emellett több fényt nyer, és a színe is élénkebb lesz. A legfontosabb azonban az, hogy a Nanoil hajkondicionálóban lévő folyékony keratinnak köszönhetően a haj napról napra fokozatosan szebbé válik. A kondicionáló újjáépíti a megtört kötéseket, így a szálak erősebbek, rugalmasabbak és sérülésállóbbak lesznek. Végül ez a kétfázisú termék védi a hajat a káros napfénytől, a városi szennyezéstől és a szabad gyököktől is. Az eredmény lenyűgöző és mesés haj!

Hogyan javítsuk a hajat a Nanoil segítségével?

A kétfázisú Nanoil kondicionáló másik pozitív tulajdonsága a könnyű használata. A termék könnyű és tápanyagokkal telített, amelyek szinte a felvitel pillanatában behatolnak a hajba. Ami érdekes, ez a termék egy leave-in kondicionáló, amely egy kicsit sem nehezíti el a hajat. A használata két szuper egyszerű lépésben foglalható össze:

  1. Mossunk hajat samponnal, öblítsük le, majd törölközővel távolítsuk el a felesleges vizet.
  2. Fújd be a hajad a Nanoil kondicionálóval és hagyd, hogy tegye a dolgát.

Érdemes megjegyezni, hogy a Nanoil keratinos hajkondicionáló a legjobb eredményt akkor adja, ha a Nanoil keratinos sorozat többi tagjával – keratinos micellás samponnal és mélyreható hajmaszkkal  párosítjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük