Haj

Garantált tartás, minden körülmények között: Nanoil Hair Volume Enhancer

Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a dúsnak tetsző haj az erős széllel, hóval és alacsony hőmérséklettel szemben is ellenálló legyen? Garantálnod kell a kedves kis fürtjeid számára a megfelelő kezelést és a gyökerek megemelését. A jó hír az, hogy ezt a két dolgot egyetlen lépésben is előidézheted. És a helyzet még jobb lesz, amikor kiderül, hogy ehhez nem kell beszerezned egy egész kupac terméket – a Nanoil Hair Volume Enhancerje képes mindenre.

A tél kemény időszak a fürtök szempontjából. Alig lélegezhettek fel a perzselő nyári nap sugarai után, máris a hideg időjárás megpróbáltatásaival kell szembenézniük. 

A haj volumene – mi teszi nehézzé a megalkotását 

A lapos haj egyik legelső oka a seborrhea lehet. Olajos fejbőrön hosszantartó, volumennel rendelkező frizurát garantálni szinte lehetetlen vállalkozás. Még ha valahogy sikerül is formába öntened a frizurádat, néhány óra elteltével a túlzott faggyútermelés, ismét elnehezíti azt. Ez a probléma mind a vastag-, mind a vékonyszálú hajkoronával megáldott hölgyeket érintheti. 

A másik bajkeverő pedig a kedvezőtlen időjárási körülmények. A tél során, az alacsony hőmérsékletnek való kitettség és a fagyos szél okán, a hajszálak meggyengülnek. Természetesen valamilyen fejfedő használatával valamennyire biztosíthatod a védelmet. Jóllehet a sapkák, kapucnik és gallérok melegen tartanak, a frizuránkat azonban azon nyomban tönkre is teszik. A fejfedők lelapuló tincsek ernyedtté, élettelenné és olajossá válnak. Arról nem is beszélve, hogy ezek gyakran szintetikus anyagból készülnek, amelyek önmagukban káros hatással vannak a fürtökre. 

nanoil hair volume enhancer

Van még egy dolog, amelyet a hölgyek hajlamosak megtenni a hajuk felturbózása érdekében – olyan termékeket veszek igénybe, mint a textúrát adó porok vagy a száraz sampon. Habár ezek rögtön megemelik a hajat, a használatukból rengeteg hátrány is származik. Hajlamosak ugyanis elvonni a nedvességet a fejbőrből és a hajból. Ezáltal pedig egyenes út  vezet a szárazsághoz és töredezéshez, amelyek esküdt ellenségei a telt frizurának. 

Nanoil Hair Volume Enhancer – formázás és ápolás

A lapos haj problémájának orvoslására átfogó lépéseket kell tenned. Egy jó sampon, balzsam és maszk segítségedre lehet, de ezeket alaposan ki is kell tudnod mosni a hajadból. Éppen ezért szerencsésebb egy volumennövelővel próbálkozni, amely egyszerre védi és táplálja is a hajat. A Nanoil márkának például vannak ilyen jollyjokerei a kínálatban.  A volumennövelő spray több dologgal is elbánik egyszerre, így minden erőfeszítés nélkül lehet a hajad dús. 

Ez a könnyed spray nagyon messze jár a haj lelaposításától. Ehelyett a gyökereket emeli meg, dússá varázsol és megkönnyíti a formázást. A Nanoil Hair Volume Enhancerje védi a hajat az agresszorokkal szemben és a legszükségesebb tápanyagok ellátásáról is gondoskodik. Mikhez tulajdoníthatóak ezek a tulajdonságok? 

  • A búza fehérje felel a haj erősebbé tételéért, könnyebben formázhatóságáért és töredezéssel szembeni ellenállóságáért.
  • A keratin testesebbé teszi a hajat, javítja a külső és belső szerkezetét és megbirkózik a rendezetlen tincsekkel. 
  • A panthenol kiegyenesíti a kutikulákat, fényt ad, védőbevonattal látja el a hajat és látványosan vastagabbá is teszi.

Nanoil Hair Volume Enhancer – a volumen garantált

A Nanoil sprayje véget vet a lapos és élettelen haj problémájának. Minden hajtípusra ajánlott – még a legvékonyabb és sérülékenyebb fajtához is – ez a spray még akkor is képes dúsítani a hajat, amikor más termékek már kudarcot vallanak. A Nanoil Hair Volume Enhancer megemeli a gyökeret, hihetetlen eredményt ad. Egyszerűen permetezd rá a Nanoil termékét a hajra és formázd a szokásaidnak megfelelően. 

A formulája úgy került kifejlesztésre, hogy minimalizálja a merevség és a szárazság kockázatát – éppen ezért a termék alkoholtól és parabéntől mentes. Ahelyett, hogy a Nanoil Hair Volume Enhancerje elvonná a nedvességet a tincsekből, megvédi őket az UV-fénytől, a fagyos hőmérséklettől és a magas páratartalomtól. És éppen ez az ami a hihetelen tartást biztosítja a legkülönbözőbb körülmények között is. Mindössze egyetlen termék elegendő lesz ahhoz, hogy a haj simább, fényesebb és gubanc mentesebb legyen. Szavazz bizalmat neki, ha arra vágysz, hogy a hajad pufi legyen anélkül hogy vagyonokat költenél hajhosszabbításra. 

Ez a  volumennövelő, mint ahogy a többi formázó spray is elérhető a nanoil.hu oldalon keresztül. Olvasd át az Interneten hagyott elégedett vásárlói értékeléseket, és adj egy esélyt ennek a többfunkciós terméknek.