Szemek

Melyik szempilla emelő és -lamináló készlet a legjobb? Nézd meg a rangsort és válaszd ki kedvenc termékeidet

A szépségipar rengeteg megoldást kínál a megjelenésed ápolására. Ez vonatkozik a szempillákra is, amelyek természetesek maradhatnak, miközben kiemelkedő göndörséggel nyűgöznek le. Hogyan lehetséges ez? A szempilla felvarrás és -laminálás teszi ezt lehetővé. Miből áll a szempilla laminálás, mennyi ideig tart, és érdemes-e kipróbálni? Fedezd fel a legjobb szempilla delvarró és -lamináló készleteket, amelyek otthon is használhatók. 

Szempilla felvarrás és -laminálás – mik ezek és miért érdemes kipróbálni?

A szempilla felvarrás és -laminálás az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Lehetővé teszik, hogy a természetes szempillákból maximális szépséget hozzunk ki. Ezért gyakran választják őket azok a nők, akiknek fontos a természetes és tartós hatás. 

Mi az a szempilla felvarrás? Az évekkel ezelőtt használt szempilla göndörítéshez hasonló kezelés. A szempilla felvarrás hatására a természetes szempillák göndörödnek és megemelkednek. Hogyan lehetséges ez? A szempilla felvarrással járó hatás a megfelelő formulakombináció alkalmazásával jön létre. Az első mindig megnyitja a hajszálak kutikuláját és eltávolítja a keratin kötéseket. Ezáltal a szempillák tartósan átformálódnak. Miután a szempillák megfelelően göndörödtek, semlegesítőszert alkalmazunk. Ez a termék viszont arra szolgál, hogy vadonatúj keratin kötések létrehozásával rögzítse az új formát.

Mi az a szempilla laminálás? Ez a kezelés a szempilla felvarráshoz kapcsolódik, mint annak utolsó fázisa, így a szempillák tápláltabbak lesznek. Hatására a természetes szempillák sötétebbé és vizuálisan dúsabbá válnak. Egy megfelelően elvégzett laminálást követően a szempillák selymesebbek, kevésbé törékenyek lesznek, és sokkal jobban megtartják a szempillaspirált. 

A szempilla lamináló készlet – a legajánlottabb készletek rangsora

Itt az ideje, hogy bemutassuk a piacon kapható legérdekesebb szempilla lamináló készleteket. A rangsorban olyan ajánlható szettek szerepelnek, amelyek otthoni használatra is remekül beválnak, és sokan közülük a szépségszalonok számára is jó választásnak bizonyulnak. Az egyes készletek kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe vettek. Nemcsak az árat vették figyelembe, hanem azt is, hogy mit tartalmaz a készlet, az alkalmazások számát, a kezelés nehézségét, valamint a szempilla-felvarró készletben található termékek minőségét. 

1. Nanolash szempilla emelő és -lamináló készlet

nanolash a legjobb szempilla lamináló készlet

A Nanolash professzionális szempilla lamináló készlete az egyik legjobb választás. A márka egy komplett szempilla felvaró készlettel érkezik, amelyet minden nő sikeresen használhat, függetlenül attól, hogy profi módon foglalkozik-e szempilla felvarrással, vagy először fogja csinálni.

Az alkalmazás szuper egyszerű, és ez a készlet lehetővé teszi, hogy gyorsan és gond nélkül elvégezd a hatékony szempillafelvarrást. Az eredmények? Láthatóan göndör, szétválasztott és megemelt szempillák akár 8 hétig. Ráadásul a szempillák tökéletesen tápláltak, puhábbak és kevésbé hajlamosak a törésre. 

A Nanolash otthoni használatra szánt szempillalamináló készlete tartalmazza a lifting ragasztót, 10 tasak aktiválót, 10 tasak semlegesítőt, 10 tasak keratin booster-t és az összes szükséges kiegészítőt. Kapsz 3 pár szilikonrudat, amelyek a kívánt szélességre vághatók. Ezen kívül 3 fésű is van, amelyek segítenek a szempillák szétválasztásában. Ez a tartalom akár 10 alkalmazás elvégzését is lehetővé teszi.

2. Thuya szempilla emelő készlet

Egy készlet, amely hosszú ideig tart – így lehet röviden jellemezni a Thuya márkától származó készletet. Igazán nagyszámú termék különbözteti meg. A szempillák felhúzására és laminálására szolgáló 3 termék – tartós gél, semlegesítő és ragasztó – mindegyike 15 milliliteres tubusban van. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy fából készült csipeszt és M méretű szilikonrudakat. 

Mit tesz lehetővé a Thuya szempillaemelő készlet? Ez a készlet lehetővé teszi, hogy akár 8 hétig göndörítsd és megemeld szempilláidat. Ezenkívül a termékekkel a szemöldök megemelése és laminálása is elvégezhető. Lehetővé teszi, hogy még a legzabolátlanabb szemöldököt is újraformázd.

3. MIYA LASH  Keratin Lash Lift Kit

Átfogó szempilla emelés és laminálás – a MIYA készlet mindent tartalmaz, ami ezekhez a kezelésekhez szükséges. A készletben található termékek könnyen kezelhetők mind a szakemberek, mind azok a nők számára, akik először vágnak bele a kezelésekbe. 

Ha a MIYA LASH szempilla emelés és -laminálás készletét választod, akár 6 hétig tartó eredményekre is számíthatsz. Ez idő alatt a természetes szempillák erősen megemelkednek, göndörödnek és tápláltak lesznek. A készlet tartalmazza a szempillák laminálásához és felhúzásához szükséges termékeket és kiegészítőket. Többek között speciális csipeszeket, keféket és szilikon rudakat tartalmaz. 

4. Protein Reconstruction System Zola – szemöldök laminálás és szempilla emelő készlet

Az otthoni szempilla emeléshez szükséges készletnek nem kell sok termékből és kiegészítőből állnia. Lehet igazán egyszerű is. A Zola márka által kínált szett tökéletes példa erre, hiszen a márka a nagyon minimalista megközelítést választotta. A Brow&Lash Protein Reconstruction System segítségével mindössze három lépésben lehet megemelni és laminálni a szemöldököt és a szempillákat.

A Zola márka készletében 3 flakon emelő és lamináló oldat található. Mindegyik egy-egy számmal van leírva, amely a gyönyörű szemöldökhöz és szempillákhoz vezető út lépését szimbolizálja. Az első flakon a Protein Strong Lifting. A második a Protein Fixer, a harmadik pedig a Protein Care. Ez a készlet állítólag hosszan tartó eredményt biztosít, és táplálja és hidratálja a szempillákat, különösebb erőfeszítés nélkül. 

5. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarró kezdő készlet

Az Elleebana Lash Lift egy professzionális szempilla-felvarró készlet, amelyet hosszú távú befektetésnek is nevezhetünk. Az ára első ránézésre elriaszthat, de ez a nagyon nagy termék kapacitásnak köszönhető. Feltéve, ha egyenként végzed el a kezelést, az Elleebana készlete 60 szempilla laminálásra elegendő. Az aktiváló és semlegesítő tasakok mindegyike 4 alkalmazáshoz elegendő terméket tartalmaz. A készlet 15 tasakot tartalmaz. Természetesen a helyzet egy kicsit más otthoni használat esetén, mivel a tasakokat felbontás után azonnal fel kell használni, és nem lehet tárolni…

Az Elleebana készlet tartós eredményt biztosít, amely mindössze 20 perc alatt elérhető. Előnyei közé tartozik az is, hogy a készlet minden egyes eleme szükség esetén külön-külön is megvásárolható. 

6. RefectoCil Eyelash Lift

Pillanatok alatt szempillaspirálozás? Pontosan ezt teszi lehetővé a RefectoCil Eyelash Lift szettje. Ez a készlet rendkívül gyors hatású, köszönhetően a Lashperm és a semlegesítő formuláknak. Ez a két termék lehetővé teszi, hogy mindössze 13 perc alatt elérd a megemelt és göndörített szemöldök hatását. Ennek eredményeképpen a szempilla emelés és -laminálás nem vesz több időt igénybe, mint a szokásos sminkelés. 

A többek között kollagént és ciszteint tartalmazó termékek nem minden, ami a RefectoCil készletben található. Tartalmaz még egy üveg ragasztót, két kozmetikai kefét, két mini kozmetikai tálkát, egy szempilla emelőt és 3 pár különböző méretű szilikonrudat. Ez megkönnyíti a megfelelő göndörség típushoz való illesztést. 

7. Fleeky Lashlift Kit

Erőteljesen definiált tekintet, mintha egy szépségszalonból érkeztél volna? A Fleeky Lashlift Kit segítségével ezt elérheted. A készlet emelő és lamináló termékeket is tartalmaz. Ezek mellett a gyártó a legszükségesebb kiegészítőket is biztosította. 

A figyelemre méltó kiegészítők közé tartozik két pár szilikonpálca (S és M méretben), ragasztó, szempilla kefe, applikációs képek és szempilla fésűk. A Fleeky készlete tehát lehetővé teszi a szempillák átfogó ápolását. Ami szintén említésre méltó, az a csomagolás, hiszen a szett egy esztétikus dobozban érkezik. Emiatt nem csak az otthoni szempilla emeléshez kiváló választás. Ajándéknak is remek ötlet. 

A szempilla emelés és -laminálás lépésről lépésre – hogyan kell helyesen elvégezni?

Miután megvetted a DIY szempilla lamináló készletet, itt az ideje, hogy akcióba lépj. Kezdetben a legjobb, ha a készlet minden elemét kiveszed, és könnyen hozzáférhető helyre teszed. Ez biztosítja, hogy az összes szükséges formula és tartozék kéznél legyen a szempilla felvarrás és -laminálás során. Jó, ha van nálad olajmentes sminklemosó és egy speciális szempilla sampon.

Ezek segítségével alaposan tisztítsd meg a szempillákat és a szemhéjakat, hogy azok mentesek legyenek a sminkmaradványoktól, portól és faggyútól. Alkalmazz megfelelő méretű szilikonpálcikákat a felső szemhéjak tisztításához a szempillasoron. Ha szükséges, ezeket a szemformához igazodva lehet levágni. Célszerű ragasztóval rögzíteni őket a szemhéjra. A ragasztót a rúd középső részére is érdemes felvinni, hogy a szempillákat rá lehessen fésülni a felületére.   

Fontos, hogy a szempillákat óvatosan fésüljük a rúdra, és pontosan válasszuk szét őket. Erre a célra egy speciális fésűt használhatsz. A szempillák ilyen módon történő előkészítése biztosítja, hogy a szempilla felvarrás megfelelően történjen, és hogy az egyes termékek minden egyes szempillához eljussanak.   

Miután a szempillákat a rudakra erősítetted, alkalmazhatod az otthoni szempilla-lamináláshoz szükséges készletben található termékeket. Ne felejtsd el pontosan követni a gyártó ajánlásait az alkalmazás sorrendjét illetően, valamint azt, hogy a készítményeknek mennyi ideig kell a szempillákon maradniuk. Amikor az otthoni szempilla lamináláshoz szükséges készletben található összes kozmetikumot felhasználtad, óvatosan távolítsd el a szilikonrudakat a szemhéjakról, és élvezd az eredményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük