Szemek

Hogyan lehet 8 hétig tartó, hosszú és táplált szempillákat elérni? A válasz a Nanolash Lift Kit!

A reggeli rohanásban sok időt vesz el a szempillaspirál használata, és a kívánt hatás elérése érdekében felvitt több réteg spirál, csomós szempillákat eredményezhet. Miért ne tenné egyszerűbbé életét a Nanolash szempilla lifting szett kipróbálásával? Garantáltan időt és pénzt fog megtakarítani, valamint egy hihetetlen eredményt kap!

Hogyan segít időt megtakarítani a szempilla laminálás?

A nők minden reggel ébredés után, sietve mennek a fürdőszobába sminkelni. Alapozás, fedőréteg, szemöldökre való termékek és.., jönnek a szempillák. És itt kezd bonyolulttá válni a dolog. Ezek a vékony, alig látható szálak igénylik a legnagyobb figyelmet. A szempillagöndörítőn kívül, több réteg szempilla spirált is fel kell vinni, hogy a szempillák észrevehetők legyenek.

Az óra ketyeg, az idő telik, és még mindig nincs kész a szempilla smink? Nyomás alatt, rohanva próbálják a nők szebbé tenni a kezelhetetlen szempilláikat. A küzdelem helyett tegyük egyszerűbbé életünket, és  válasszuk a Nanolash Lift Kit-et, mely tökéletes megoldást biztosít.

A terméket egy egyedül elkészíthető szempilla liftinghez tervezték. A kezelés hosszt, volument és íveket nyújt a szempillának, amely akár 8 hétig is tarthat. Ez valószínű arra készteti majd, hogy megszabaduljon a szempillagöndörítőtől. A szempilla lifting eljárás lehetővé teszi minden nő számára, hogy rengeteg időt megspóroljon a reggeli sminkelés során. Csupán egy réteg szempillaspirál elég lesz a szempilla lifting kezelést követően.

Nanolash Lift Kit – itt van egy szempilla lifting szett, mellyel új szempillákat kaphat!

Hogyan készíthet szempilla liftinget otthon? A Nanolash Lift Kit egy prémium szempilla termék, amely a legjobb választás erre. Úgy készült professzionális szempilla stylistok részére, mint olyan nőknek, akik soha nem csináltak még szempilla liftinget ezelőtt. Ezt használva gyorsan megújíthatja szempilláit, és élvezheti az eredményt körülbelül 8 héten át.

Nanolash Lift Kit

A szempilla lifting szett tartalmaz:

• három formulát a saját készítésű szempilla liftinghez: Lift – 1. lépés, Fix – 2. lépés, Keratin Booster – 3. lépés

• ragasztót, Lift Lash ragasztó, 5 ml

• szilikon rudak; 3 pár, 3 méretben

• egyéb tartozékok, mint például az applikátorok

A formulák, a szempilla lifting eljáráshoz, tasakokban találhatók. Minden egyes szett 10 darab (0,5 ml-es) tasakot tartalmaz mind a három formulából. Ez lehetővé teszi akár 10 szempilla lamináló kezelés elkészítését is. Természetesen ez az alternatíva olcsóbb, mint a szalonban történő kezelés.

Szempilla lifting otthon – egyszerű, gyors és kényelmes a Nanolash Lash Lift Kit segítségével

A Nanolash szettet használva könnyedén laminálhatja otthon a szempilláit. Abban az esetben is, ha először csinálja, élvezheti a fantasztikus eredményeket és határozott szempillákat.

Bizonyosodjon meg róla, hogy a kezelés elkezdése előtt a szempillái tiszták. Nem lehet rajta semmilyen sminkmaradvány. Ezt követően, használjon szemtapaszokat a felső és alsó szempillák elválasztásához, majd rögzítse a szilikon rudakat a szemhéjakra.

A következő lépés a formulák felvitele a meghatározott sorrendben. Minden egyes termék maradjon a szempillákon 7-10 percig. Mielőtt felhelyez egy következő formulát, távolítsa el az előzőt egy applikátorral.

Végül pedig óvatosan vegye le a rudakat és fésülje át a szempillákat. A lifting hatás azonnal észrevehető lesz. A szempillái:

Szempilla lifting a Nanolash szettel

• hosszabbak

• íveltek és emeltek

• újjáéledtek és fényesek

• dúsabbak és terjedelmesebbek lesznek.

Nem kell hozzá sok, hogy élvezhesse a nagyszerű hatást, szempillagöndörítő és drága szempillára való termékek nélkül.

Szempilla lifting a Nanolash szettel – összefoglaló

szempilla lifting a Nanolash Lift Kit segítségével egy egyszerű és hatékony módja annak, hogy reggelente időt spóroljunk. A szempilla liftinget követően a szempilláknak hihetetlen hossza lesz, és ezen felül még jobb formában is lesznek. A kezelés tápláló hatást nyújt, és védi a szempillákat a sérülésektől.

Miért is ne győződne meg saját maga a szempilla lifting előnyeiről? A professzionális Nanolash Lift Kit-nek köszönhetően, könnyedél elkészítheti akár otthon is. Minden nő örülni fog a végeredménynek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük