Haj

Mi tudjuk, melyik hialuronsavas arcszérum a legjobb – Lássuk a szakértők véleményét!

Fiatalos, tökéletesen hidratált és ránctalan bőrt szeretnél? A kozmetikusok szerint csak egyetlen olyan anyag létezik, ami képes biztosítani ezt a hatást. A hialuronsav az esztétikai gyógyszerek egy kedvelt hatóanyaga, ugyanis képes kisimítani a ráncokat a sejtközötti tér feltöltésével, emellett növeli a bőr rugalmasságát és teltségét is. Mindemellett a hialuronsav a sebeket és foltokat is kevésbé láthatóvá teszi, így arcápolásra tökéletes. Rendkívül ütős és látványos hatásait figyelembe véve – a szakértők szerint – a hialuronsavas szérum az egyik legnélkülözhetetlenebb termék.

A hialuronsav egy poliszacharid, ami az irhában képes megkötni a vizet, valamint támogatja a kollagén- és elasztinrostok termelését. A bőr ezáltal rugalmas és fiatalos marad. Idővel ennek a szintje is csökken, aminek következtében megereszkedik a bőr, és megjelennek az első ráncok. A kozmetikusok azt javasolják, hogy 25 éves korunktól kezdve már építsük be a hialuronsavat a napi bőrápolási rutinunkba.

Miért használjunk hialuronsavas szérumot?

Jelenleg a hialuronsav az egyik leghatékonyabb hidratáló molekula, ami feltölti a sejtközötti teret. Természetes bőremelőként működik, így nincsen szükség semmilyen injekcióra a bőr állapotának és minőségének javításához. A rendszeresen használt, megfelelő formájú hialuronsavban gazdag szérum a kulcsa a fiatalos kinézetnek: erős, rugalmas, sugárzó és megfelelően hidratált bőr.

TUDTAD, HOGY 1 HIALURONSAV-MOLEKULA 250 VÍZMOLEKULÁT KÉPES MEGKÖTNI? EZ AZT JELENTI, HOGY 1 GRAMM HIALURONSAV 6 LITER VIZET IS MAGÁNÁL TARTHAT!

A hialuronsav rendszeres használata a következőket biztosítja:

  • hidratáció
  • simább bőr
  • teltebb arc
  • hibátlan bőr
  • ráncok megszüntetése
  • ideális bőrsűrűség
  • kevésbé sérülékeny bőr
  • hidro-lipid egyensúly

Alacsony, közepes vagy magas molekulasúly? Mi a különbség?

Ez egyszerű. A hialuronsavnak különböző nevei vannak, mivel különböző méretekben fordul elő. A legkisebbek a legjobbak, mert ezek a bőr mélyebb rétegeit is elérik. A nagyméretű hialuronsav-molekulák viszont a felszínen maradnak. A bőrgyógyász szakértők is az alacsony molekulasúlyú formára esküsznek.

Hialuronsavas arcszérum. Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A szakértők véleménye és a felhasználók értékelése alapján kiválasztottuk a legjobbakat. Tekintsd meg, mely hialuronsavas szérumok a legjobbak a szakértők, sztárok, bloggerek és felhasználók véleménye szerint! Most 7 olyan terméket fogunk bemutatni, amik a legjobb hatásokat nyújtják.

Nanoil Hyaluronic Face Serum – a legjobb hialuronsavban gazdag szérum

nanoil.hu

Mennyiség: 50 ml / 48 g

A hialuronsav típusa: a legjobb alacsony molekulasúlyú hialuronsav

Arcszérum a 20-as, 30-as, 40-es és 50-es éveiben járók számára

Ez a legjobb hialuronsavas arcszérum. Több esszenciális anyagot is tartalmaz, és nagy mennyiségű alacsony molekulasúlyú hialuronsav található meg benne. A szérum a nők első számú választottja.

AZ ÉRTÉKELŐK SZERINT: teljes felszívódás; nincs lerakódás a bőrön, mélyreható ápolás; mehet krémek és sminkalap alá; az év bármely évszakában ideális; erős hidratáció; fokozza a megjelenést; tökéletes ár; sokáig használható üveg; jó eredmények.

DRUNK ELEPHANT B-Hydra Hyaluronic Acid Serum

Mennyiség: 50 ml /48 g

Hialuronsav típusa: nátrium-hialuronát

Arcszérum a 20-as, 30-as, 40-es és 50-es éveiben járók számára

Egy népszerű, drága szérum, mely tökéletesen működő bioanyagokat tartalmaz, mint például nátrium-hialuronátot, B5-elővitamint, ananászceramidokat, illetve dinnyehéj-, alma- vagy lencsekivonatot.

AZ ÉRTÉKELŐK SZERINT: könnyed és jól felszívódó; hámregeneráció; revitalizáló gyümölcssavak, enyhén hámosító hatás; finom hidratációs hatás 12 órán át; kevésbé észrevehető ráncok és finom barázdák; kevésbé száraz és fakó bőr; egészségesebb, fiatalosabb és ragyogóbb megjelenésű bőr.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum

Mennyiség: 30 ml / 29 g

Hialuronsav típusa: közepes molekulasúlyú hialuronsav

Arcszérum a 20-as, 30-as és 40-es éveiben járók számára

A The Ordinary népszerű széruma egy könnyed, hidratáló termék. Serkenti a fiatal bőrt, és csökkenti a bőr öregedésének első jeleit. A The Ordinary Serum egy 2%-os hialuronsav-tartalmú, hidratáló formula, mely B5-vitaminban gazdag. A közepes molekulasúlyú hialuronsav sokkal inkább véd, mint mélyrehatóan ápol, a nyugtató hatású B5-vitamin pedig kiegészíti a szérumot.

AZ ÉRTÉKELŐK SZERINT: véd a szárazság ellen; fiatal (főleg száraz) bőrre is alkalmas; irritáció elleni védelem; nyugtató hatás; már néhány használat után puhábbá teszi a bőrt; természetes és szintetikus anyagoktól mentes formula.

Sesderma Hidraderm Hyal Serum

Mennyiség: 30 ml / 29 g

Hialuronsav típusa: alacsony molekulasúlyú hialuronsav

Arcszérum a 40-es, 50-es és 60-as éveiben járók számára

A Sesderma arcszérum is egy hialuronsav-tartalmú termék, melynek molekulái apró liposzómák által jutnak be a bőr kötőszövetes rétegébe. Habár a termék parabéneket és alkoholt is tartalmaz, akad néhány rajongója; különösen az 50-es éveiben járó, zsíros és kombinált bőrrel rendelkező nők részesítik előnyben. A szérum kiváló választás a súlyosan károsodott és erősen ráncos bőrre.

AZ ÉRTÉKELŐK SZERINT: jól felszívódó szérum; irritálhatja az érzékeny bőrt; használat előtt érdemes egy kicsit cseppenteni belőle a kézre tesztként, figyelembe véve, hogy a termék szintetikus anyagokat is tartalmaz; a hialuronsav legjobb formája (az alacsony molekulasúlyú) található meg benne.

Mizon Hyaluronic Acid 100

Mennyiség: 30 ml / 29 g

Hialuronsav típusa: közepes molekulasúlyú hialuronsav

Arcszérum a 20-as, 30-as és 40-es éveiben járók számára

A Mizon egy világszerte ismert koreai márka, mely többféle terméket, köztük hialuronsavas szérumot is forgalmaz. Tökéletes napközbeni használatra, könnyed, és hatékonyan szívódik fel. A termék nem csak hialuronsavat (mely az INCI szerint 50%-os) vagy revitalizáló összetevőket tartalmaz. Számos más anyag is megtalálható benne, melyek nem mindegyike természetes, így érdemes először tesztként egy kicsit tenni belőle a kézfejre. A termék a zsíros, kombinált és már öregedő bőrre lett kifejlesztve.

AZ ÉRTÉKELŐK SZERINT: egy tartós, könnyed, középkategóriás arcszérum. Kiváló smink alá, ugyanis nem hagy maga után ragadós réteget, és nem terheli meg a bőrt. Szép hidratáló és kondicionáló hatást biztosít. Sok felhasználó mondja, hogy szívesen venne még belőle, ha nem kerülne olyan sokba.

Vichy Minéral 89 Face Serum

Mennyiség: 50 ml / 48 g

Hialuronsav típusa: természetes hialuronsav (nátrium-hialuronát)

Arcszérum a 20-as, 30-as, 40-es és 50-es éveiben járók számára

Egy könnyed, vízalapú szérum hialuronsavval. A termék 89%-ban Vichy ásványvizet tartalmaz, melyben 15 féle ásvány található. Ez erősíti a bőrt, és hidratálva tartja. Parabénmentessége miatt nagyon jó értékelést kapott. Illatanyagokat sem tartalmaz, érzékeny bőrön is finoman hat.

AZ ÉRTÉKELŐK SZERINT: teljes felszívódás; könnyed, nem komedogén szérum; a fiatal és öregedő bőr számára egyaránt ideális, beleértve az 50 felettieket is; érzékeny bőrön is használható, és bőrgyógyászok is ajánlják.

Neutrogena Hydroboost Hydrating Serum

Mennyiség: 30 ml / 29 g

Hialuronsav típusa: közepes molekulasúlyú hialuronsav (nátrium-hialuronát)

Arcszérum a 20-as, 30-as, 40-es és 50-es éveiben járók számára

Az arcszérum védőréteget képez a bőrön, és megakadályozza annak kiszáradását. Bármilyen bőrön és életkorban működik; ugyan kicsit ragad, de könnyen használható. Alkohol- és alumíniumsó-tartalma miatt nem alkalmas az érzékeny bőrre.

AZ ÉRTÉKELŐK SZERINT: csábító ár, mely vásárlásra ösztönzi a legtöbb felhasználót; kellemes illat (tartalmaz illatanyagokat!); a közepes molekulasúlyú hialuronsavnak köszönhetően megakadályozza a vízvesztést; könnyű alkalmazhatóság; láthatóan simább bőr és egészségesebb arc.