Smink Szemek

A LISTAVEZETŐ SZEMÖLDÖK POMÁDÉK

A szemöldök pomádé egy valóban különleges termék, nem csoda hát hogy nagy visszhangot keltett a felbukkanása a szépségápolási termékek piacán. Egy új szintre emeli a sminkelési rutinodat! Nagyon gyorsan a mesterévé válhatsz a használatának, és ha egyszer belefogsz, nem lesz megállás. Ily módon hangsúlyozhatod és tökéletesítheted a szemöldökeidet. A megfelelő termék kiválasztásához, mi összeszedtük az összes szívesen javasolt és jó ajánlásokkal ellátott szemöldök pomádékat. Vess egy pillantást az összesítésre, hogy megtudd melyik a legjobb. 

Mi az a szemöldök pomádé? 

A szemöldök pomádé egy krémes, általában üvegcsébe csomagolt szemöldökformázó termék. A pasztás állagának hála puha, mint a vaj, esetenként akár gélre is hasonlíthat. A szemöldök pomádék nagyszerű lehetőséget kínálnak a természetes hatású, mégis kevés energiabefektetéssel megvalósuló, professzionális összhatású szemöldökökre. Használd a szemöldökeid dúsítására és kihangsúlyozására. A szemöldök pomádé könnyen használható és tökéletesen kitölti a hiányos részeket, de turbósításhoz is használható. 

A legtöbbször ajánlott szemöldök pomádék – melyik a legjobb? 

A szemöldök pomádé nagyszerű lehetőséget teremt arra, hogy természetesnek tetsző, mégis szépen ívelt szemöldökeid legyenek, olyan radikális beavatkozás nélkül, mint a microblading például. Egy jó minőségű és szívesen ajánlott szemöldök pomádé jelentheti a valódi különbséget a szép és profinak tűnő szemöldökök egyszerű megalkotásánál! 

Ha gondot okoz a ritkás vagy vékony szemöldököd, esetleg még jobban kiemelnéd azt, akkor a pomádé a legjobb megoldás. Ez az útmutató a manapság elérhető, legjobb pomádé megtalálásának leegyszerűsítéséhez készült el. Reméljük a segítségedre lehetünk ebben a kalandban.

A LEGTÖBBSZÖR AJÁNLOTT SZEMÖLDÖK POMÁDÉK – A MI VÁLASZTOTTJAINK 

NO 1. NANOBROW EYEBROW POMADE – A LEGJOBB SZEMÖLDÖK POMÁDÉ 

nanobrow eyebrow pomade

Méret 6 g.

Az első hely a Nanobrownak jár – egy márka, aminek a kisujjában van a szakma. A Nanobrow már számos. elképesztő szemöldökre való sminktermékeket álmodott meg, ezeknek az égköve pedig nem más, mint az Eyebrow Pomade. Ez a legjobb szemöldök pomádé a piacon, valóban kiérdemelte a legcsillogóbb jelzőket is. Kivételesen puha, képlékeny és tartós, kiválóan pigmentált, a három árnyalat pedig tökéletesen kidolgozott, hogy minden arcszínhez passzoljon! Ennek segítségével a legjobb és legprecízebb sminkek alkothatóak meg. Ezután nem akarsz majd mást!

Nanobrow pomade – miért ez a legjobb?

● TARTÓS, VÍZÁLLÓ

● HIHETETLENÜL PIGMENTÁLT

●CSODÁLATOS, TERMÉSZETES, TERMÉSZETESNEK HATÓ ÁRNYALATOK

● JÓ ÁR ÉS TELJESÍTMÉNY

● VÉGEREDMÉNYBEN CSODÁLATOS SMINK 

● MAGAS MINŐSÉG. KIFINOMULT FORMULA 

● NEM TESZTELTÉK ÁLLATOKON 

NO 2. KVD BEAUTY 24-HOUR SUPER BROW POMADE

Méret 5 g.

Kétségtelen, hogy ez a különleges szemöldök pomádé kiváló helyezést ért el. Nagyon sokak számára ez testesíti meg a legjobb szemöldök pomádét, habár a furcsa állagának hála a sminkesek gyakran hivatkoznak rá inkább gélként. A hagyományos pomádékkal összevetve, nem ad olyan pigmentált hatást, viszont kísérletezni érdemes vele, mert megbánni nem fogod. Szokatlan árnyalatok sokaságával (zöld, piros, kék stb.), illetve a sajnos meglehetősen magas árával kápráztatja el a vásárlókat. Ez a szemöldök pomádé vegán-barát és semmilyen állati eredetű összetevőt sem tartalmaz.

Kat Von D eyebrow pomade – miért olyan jó?

● 15 ÁRNYALAT, BELEÉRTVE NÉHÁNY SZOKATLANT IS

● GÉLES ÁLLAG, HA DOLGOZNI AKARUNK VELE, NAGYON PUHA

● ELÉG NAGY A KISZERELÉSE

● NAGYSZERŰ SMINKES ÖSSZHATÁS

● TARTÓS 

● VEGÁN, ÁLLATKÍSÉRLETMENTES

NO 3. ANASTASIA BH DIP BROW POMADE

Méret – apró, mindössze 4 g.

Talán nem ez a legjobb szemöldök pomádé a listánkon, de az  tény, hogy a “szemöldök királynő”, Anastasia BH maga alkotta meg, érdemessé teszi erre a helyezésre. A krémes formulájának hála tartós és egész nap stabilan tart. Sietnek kell a sminkeléssel, mert gyorsan szárad! Vegán, vízálló, és állatkísérletmentes. Erősen pigmentált. Ez különösen a határozott vonalú szemöldök híveinek jó hír! A rossz viszont, hogy a magas árért cserébe mindössze 4 grammot kapsz. 

Anastasia BH brow pomade – miért éri meg beszerezni?

● TARTÓS ÉS VÍZÁLLÓ FORMULA

● ERŐSEN PIGMENTÁLT

● NAGYSZERŰEN SMINKELHETÜNK VELE

● 11 CSODÁLATOS ÁRNYALAT

● VEGÁN, SEMMILYEN ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐT NEM TARTALMAZ

NO 4: WBCO THE BROW POMADE

Méret: nagyon pici, 3g

A WBCO márka a hírnevét a kifejezetten népszerű szemöldök szappanjának köszönhetően alapozta meg. Az ő pomádéjuk lenne a legjobb? Annyi bizonyos, hogy az elithez tartozik.  Vízálló és lélegzetelállítóan matt végeredményt nyújt. Ahogy a gyártó is hangsúlyozza, a termék nem tömény, inkább siklik a szemöldök felszínén. Ez a sokszor ajánlott szemöldök pomádé minden kétséget kizáróan kiemelkedik a drogériás minőségű kozmetikumok közül. 5 erős pigmentáltságú árnyalat közül választhatsz.

WBCO eyebrow pomade – miért olyan különleges?

● TARTÓS 

● ERŐSEN PIGMENTÁLT

● A VÉGEREDMÉNY: BÁMULATOS SMINK

● 5 ÁRNYALAT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük