Szemek

Glam’Eyes HD Szemhéjpúder a Rimmeltől

Glam’Eyes HD Eye ShadowKi ne szeretne úgy kinézni, mint egy hercegnő? Kate, a Cambridge-i hercegnő a tökéletes sminkjéről híres. Most könnyen elérhetsz te is tökéletes külsőt profi segítsége nélkül. Csak az egyik Rimmel Glam’ Eyes HD sminkpalettára van szükséged.

Az árnyalatok puhák, könnyen formálhatóak, így gyermekjáték a füstös szemek elérése. A gazdag pigmentációnak hála egyetlen ecsetvonássalelérheted a kívánt hatást. Az alkalmazás nagyon egyszerű, de ha még mindig problémád van a használattal, a paletta hátulján található képek segíthetnek. Mindegyik árnyalat hosszú órákik a helyén marad anélkül, hogy szétfolynának. Az apró csillámoknak köszönhetően ragyogni fognak a szemeid a napfényben. Vigyázz, az ezzel a palettával készített macska szemek nem biztos, hog megfelelnek az öltözködési szabályoknak. Éjszakai sminknek lettek tervezve. A színek intenzívek és élénkek lesznek, főleg sápadt bőrön!

A Rimmel egy Brit származású cég, ami büszke eredetére. A paletta négyzet alakú, és a színek úgy vannak elrendezve, hogy az Egyesült Királyság zázslaját adják ki. A paletták neve is Brit hagyományokhoz vezethető vissza, például a Black Cab, Purple Reign, English Oak, Green Park és így tovább. Minden paletta közepén megtaláljuk a fő színt korona alakban. Az összes paletta négy színt tartalmaz. A bőséges választéknak hála biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét!

A gyártó hozzáadott egy apró szivacsot a gyors felhelyezés megkönnyítéséért. Elérhető, körülbelül 6.99 eurós áron találhatjuk meg, bolttól függően. Fektess be a külsődbe már ma!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük