Smink

Csodálatos szemöldök? Ismerkedj meg a Nanobrow Microblading Pennel

Professzionálisnak tetsző és tartós szemöldökökről álmodozol? Bár a saját szemöldököd vékony vagy ritkás, te mégis teltebbet szeretnél? Úgy gondolod, hogy csak a tartós sminktetoválás mentheti meg a helyzetet? Nincs igazad! Minden amire szükséged van az egy jó szemöldök toll, amely beépülve a sminkrutinodba valódi változást tud elérni, hogy a szemöldökformázásod olyan legyen, amilyenről mindig is álmodtál: dúsító, precíz és fájdalommentes. Ismerd meg a Nanobrow Microblading Pent és tapasztald meg, mennyire válik hasznodra. 

Nanobrow Microblading Pen – mitől olyan nagyszerű?

Ez a vízálló szemöldök toll minden létező módon le fog nyűgözni. Különbözik minden más beszerezhető szépségápolási kelléktől: 

  • A szemöldök toll hegye bámulatosan precíz
  • Leellenőriztük a Nanobrow Microblading Penre érkezett kommenteket – fantasztikusak!
  • Bájos és kifinomult árnyalatokban érhető el
  • Szuperkényelmes és könnyen használható
  • Gondoskodik a tartós végeredményről és a gyönyörű, természetes finishről
  • Dúsítja a szemöldök megjelenését
  • Mindenféle bőrtónussal, színvilággal és szemöldökformával összeilleszthető

Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

Hogyan emeld ki a szemöldöködet a Nanobrow Microblading Pennel?

Semmilyen más toll nem képes ilyen finom, szőrszálszerű vonásokat rajzolni! Ez a szemöldök toll dúsnak és borzasnak láttatja majd az íveidet. Ezzel egy időben a hatása megmarad természetesnek, nem fog rajzolt hatást kelteni. Mivel garantálja az elegáns megjelenést, a szemöldökeid hétköznapi és alkalmi sminkhez is igazodni fognak. Csak ez a szemöldök toll képes pár milliméteres vonalakat húzni. Többek között azért is imádni fogod, mert minden alkalommal eltérő módon húzhatod meg a szemöldökeidet, mindezt olyan precizitással teszi, hogy még a legnagyobb maximalisták is 100%-ban elégedettek lesznek: a Nanobrow Microblading Pen még a legvékonyabb szálakat is kiemeli.

Honnan szerezhető be a Nanobrow szemöldök tolla?

A termék amellett, hogy különböző drogériákban, online és a márka hivatalos weboldalán, a www.nanobrow.hu oldalon elérhető, más webáruházból is beszerezhető. Érdemes figyelemmel kísérni a különböző boltok aktuális akcióit, illetve a Nanobrow promócióit a márka hivatalos áruházában: itt többet is találsz egy egyszerű szemöldök tollnál. Egy nagyszerű szemöldökerősítő szérumot keresel? Sminklemosót? Szemöldökpomádét, szemöldök szappant vagy lamináló gélt? Álmaid minden szemöldökfestékét és ápolóját megtalálod! 



Nanobrow Microblading Pen – ára 

Ennek a szemöldök tollnak az ára egészen megfizethető: figyelembe véve a prémium minőségét az ára igazán kedvező, hiszen klasszisokkal olcsóbb, mint más nemzetközi márkák hasonló termékei, ami a minőségét illeti, azzal is kiragyog a tömegből! Szeretnéd, hogy mindig tökéletes legyen a szemöldököd?