Arc

6 hétig tökéletesen hangsúlyozott szemöldökök? A Lamination Kittel lehetséges

Olyan szemöldökformázási megoldást keresel, amellyel egyszerre érezheted magabiztosabbnak magad, és a rakoncátlan szőrszálak sem jelentenének többé problémát? Eddig szalonba jártál lamináltatni, de most megpróbálkoznál vele otthon? Meguntad, hogy minden nap ceruzával kell töltögetned a hiányos részeket? Olyan változásra hajtassz, valamivel szebbek lesznek a szemöldökíveid? Tekintsd meg ezt az egyedülálló otthoni lamináló készletet. A Nanobrow Lamination Kit lassan a női fürdőszoba fiókok elengedhetetlen részévé vált – az egyik legnagyobb ajánlás azok számára – akik jól szeretnének bánni a szemöldökeikkel.

Mindegy, hogy a szemöldököd vékony vagy hiányos, esetleg csak átalakítanád a szemöldök formázási rutinodat  – ezzel a professzionális lamináló készlettel – vagyis a Nanobrow Lamination Kittel – mindig gyönyörködhetsz az akár 6 hétig is kitartó eredményben, ráadásul egy csomag akár 10 lamináláshoz is elég lesz! 

Mi az a szemöldök laminálás? 

A szemöldök laminálás egy népszerű kezelés, amelynek keretében a kívánt formájúvá teszük a szemöldököket. Biztonságos, visszafordítható, viszont a hatása pár hétig kitart. Kortól és szépség típustól függetlenül mindenki használhatja. A lehető legtöbbet hozza ki a szemöldökökből, és többet nem kell a szemöldök igazgatásával bajlódnod. 

Sajnálatos módon, sokan nem engedhetik meg maguknak hogy szépségszalonba járjanak a szemöldökük lamináltatására, éppen ezért DIY szemöldök laminálással próbálkoznak – és nem bánják meg! 

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS OTTHON A NANOBROW LAMINATION KITTEL. Válj a saját szemöldök stylistoddá! További információk a www.nanobrow.hu

Szemöldök lamináló készlet – melyiket válasszuk? Nanobrow Lamination Kit!

Ha a legjobb szemöldök lamináló készlet után kutatsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy a Nanobrow Lamination Kit lehetővé teszi, hogy:

  • hangsúlyozd a szemöldöködet akár egy profi; ha történetesen szakember vagy biztos lehetsz benne, hogy a klienseid mindig boldogan távoznak majd a szalonodból
  • élvezd a szépen ívelt és dúsnak tetsző szemöldököket, szinte semmilyen erőbefektetéssel 
  • legyen tartós az eredmény 
  • álcázd a nem kívánt üres részeket 
  • felejtkezz el a sminked igazgatásáról
  • érezd olyan magabiztosnak és kényelmesen magad, amennyire semmilyen másik szemöldök formázóval nem lehetsz képes. 

Szemöldök laminálás – előtte és utána 

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS A NANOBROW KÉSZLET ELŐTT:

x szemöldökeid kontrollálhatatlanok, szárazak, fakók, összeragadnak és hézagosak

SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS A NANOBROW KÉSZLETTEL:

✓ a szemöldökök dúsabbnak és teltebbnek tűnnek, fényesek, többé nem tapadnak össze, mindegyes szál sima és a helyén marad, a mindennapos formázás mellőzhetőségéről pedig már ne is beszéljünk 

Honnan szerezhető be a Nanobrow Lamination Kit?

A www.nanobrow.hu-ről és a parfümériákból.

A Nanobrow professzionális szemöldök lamináló készletének kiválasztásával, biztos lehetsz abban, hogy: 

  • biztonságos termék, amely nem fogja irritálni az érzékeny bőrt és címkés üvegben érkezik 
  • magas minőségű kozmetikumok, amely még a nagyigényű vásárlókat is boldoggá teszik
  • könnyen használható készlet, amely új szintre emeli a szemöldök megjelenését

Rá fogsz jönni, hogy az otthoni laminálással új fejezetet nyithatsz a szemöldök sminkelési rutinodban – hiszen a Nanobrow szemöldök lamináló készletét sokkal egyszerűbb használni, mint azt elsőre gondolnád! A nem kívánt hézagoknak búcsút inthetsz, a szemöldökeid természetesen teltek lesznek, és az eredmény pedig mindig gyönyörködtetni fog!