Arc

Revlon Matt Púder öregedő bőrre

Ki ne szeretné megállítani az időt és örökké szép és fiatal maradni? Igen, tudjuk, hogy lehetetlen, de mi lenne ha a lehető legjobban rejtenénk el az öregedés jeleit? A Revlon egy olyan púdert hozott létre, amely a bőrt simává és fiatalossá varázsolja.

Az első ráncok 35 év körül figyelhetők meg. A táplálkozás, alkoholfogyasztás, dohányzás mind hozzájárulnak a korábbi öregedéshez. Rengeteg múlik viszont a genetikai állományunkon is.
Az ‘Age Defying with DNA Advantage Powder’-nek hála minden tökéletlenséget eltakarhatunk. A púder ápolja a bőrt, közepesen fed. Minimalizálja az összeragadt szemcsék számát és simává varázsolja a bőrt. A púder nagyon könnyű, és szépen rásimul az arcra. ,

Revlon Matte PowderA termék azért egyedi, mert a rengeteg új összetevőnek hála mélyen hidratálja a bőrt. Gazdag E-vitaminban, B3 vitaminban, és hyaluronikus savban.Az E vitamin a fiatalság vitaminja, amely lelassítja az öregedési folyamatot és táplálja a bőr sejtjeit. A B3 vitamin rugalmassá teszi a bőrt és kisimítja az irritált részeket. A hyaluronikus sav feltölti a ráncokat. Az Age Defying with DNA Advantage Púder egy nagy tokban van tárolva, tükörrel ellátva, valamint egy apró ecsettel a gyors és kényelmes használathoz.

Mattosítja az arcot, de egyszerre ragyogyóvá is teszi. Minimális csillámot tartalmaz, amely az arcnak természetes ragyogást kölcsönöz. Elsimítja a vonalakat és ráncokat anélkül hogy természetellenes hatást keltene. A színválaszték nem olyan gazdag, mint amilyenre számítanánk. A sötétebb bőrű nőknek problémás lesz a megfelelő árnyalat megtalálása, mivel csak négy árnyalata van: világos, középvilágos, közép, és a középsötét. Viszont az átlátzó Age Defying with DNA Advantage Púder nem került bemmutatásra. A termék nem oxidizál, és hosszantartó.

‘The Age Defying with DNA Advantage’ Púder az a termék, amely minden középkorú nőnek kötelező.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük