Arc

Menj rá a legmagasabb minőségre – Válaszd a Nanoil Argan Oil-t

A Nanoil Argan Oil egy antioxidánsokban gazdag olaj. A benne lévő 100-nál is több értékes tápanyagnak hála javítja a  külsőt, késlelteti az öregedést, plusz nedvességgel tölti fel a bőrt és a rugalmassága is javulni fog. Ha a hajadnak szüksége lenne egy adag ragyogásra, akkor ennél az olajnál kézenfekvőbbet nem találsz. Ismét lélegzetelállítóvá tesz a hajkoronádat hatalmas segítség minden típusnak, ráadásul szemkörnyéki vagy arcszérumként is bevethető.


A legmagasabb minőségű, organikus minősítéssel ellátott, hidegen sajtolt, finomítatlan, 100%-ban természetes és környezetbarát argán olaj a NANOIL-tól, az argán fa diójának összes jótékony összetevőjét tartalmazza. Minden cseppje jótékony és hatalmas segítség a reggeli készülődés során.

Mi olyan különleges a Nanoil Argan Oilban?

A legjobb dolog benne az összetevők tökéletes kompozíciója. Több mint 80%-a esszenciális zsírsav! Linolsav és olajsav egyaránt. A Nanoil Argan Oil minden bőr és hajtípushoz tökéletes. Bizonyítottan magas az E-vitamin, szkvalán, karotinok és butirospermol tartalma, amelyek mint ismeretes természetes fényvédők. Az olaj olyan összetevőket rejt, amelyek kizárólag pozitív hatást gyakorolnak a kinézetre.

Melyek az argán olaj hatásai?

Nanoil Argan Oil számos előnnyel kecsegtet. 

  • Kisimítja az arc barázdáit, lassítja a bőr öregedését.
  • Megállítja a hajhullást és a erősíti a hajhagymákat.
  • Felgyorsítja a haj, a szemöldök és a pillák növekedését.
  • Hathatós antioxidáns, amely megakadályozza a szabadgyökök okozta sérüléseket.
  • Táplálja és ápolja a hajat, hogy az szebb legyen.
  • Természetes fényvédő.
  • Brilliáns szérum arcra, testre és hajra.
  • Stimulálja a bőrsejtek regenerációját.
  • Megakadályozza a bőrön keresztüli vízvesztést.

Hogyan használod a Nanoil Argan Oil-t kizárólag rajtad múlik. Tedd a hajadra, a bőrödre, az arcodra, a kezedre, a lábadra vagy a körmeidre – bármi ami eszedbe jut.

Használd a hajon

A Nanoil Argan Oilból fantasztikus hajápoló olaj lehet, amely egyszerre erősíti a hajhagymákat, ápolja a hajat, valamit állítja vissza a fényét és az ellenálló képességét. A formázás közben vagy az UVA/UVB sugárzás által felmerülő hővel szemben is védelmet nyújt. Az argán olaj megállítja a borzolódást és a statikusságot, így varázsolja gyönyörűvé a hajvégeket.

Használd a bőrön

A narancsbőr és a striák eltüntetéséhez dörzsöld be a területet az olajjal. A Nanoil Argan Oil -nak regeneráló, feszesítő és tápláló tulajdonságai vannak, melynek köszönhetően a bőr megfiatalodik. A terület hamar telté és mélyen hidratálttá válik.

Használd az arcon

Az OCM (olajos arctisztítási megoldás) tökéletes tartozéka. A Nanoil Argan Oil még a vízálló szempillaspirál eltávolításánál is nagy segítségedre lesz. A szemkörnyéki törékeny bőrt megtartja fiatalnak és tápláltnak. Használd éjszakai szérumként vagy a nappali arcápolóid mellé kiegészítőként. Egy szempillantás alatt ragyogóvá és egészségessé változtatja a bőrt.

Használd a lábakon

A Nanoil Argan Oil nagyszerű lábápoló is, a sarokkal csodát művel. Ha repedezett, száraz a sarkad környéke, csöpögtess a nyugtató és tápláló fürdővízhez. Ez majd megtartja tápláltnak a bőrt, így akadályozva meg a széttöredezését.

Használd a körmökhöz

A Nanoil Argan Oil-ban lévő hatóanyagok a körömlemezt és az azt körülvevő bőrt is képesek feltölteni. A legjobb ami történhet a gyenge, töredező körmökkel. Dörzsöld be őket napi rendszerességgel, vagy áztasd a kezeidet pár percre az enyhén felmelegített olajba.

ARGÁN OLAJ Argan Oil

Honnan szerezhető be a Nanoil Argan Oil?

A Nanoil argán olaja és más termékei is az internetes drogériákból vagy a www.nanoil.hu oldalról rendelhetőek meg. Amennyiben a hivatalos oldalra látogatsz el, minden termékről részletes ismertetőt találsz, sőt a NANOIL termékekből a személyre szabott, a ragyogó bőrt, a csodás hajat és a bájos körmöket megcélozandó, beauty hadseregedet is összeállíthatod!