Haj

Megkérdeztük a nőket, hogy mi volt a legjobb hővédő spray, amit valaha használtak. Mindenki a Nanoil Heat Protectantot ajánlotta!

A mindennapi hajápolás egy fontos feladata, hogy felvértezze a hajat a külső hatásokkal szemben. Sajnálatos módon, nagyon sokan elfelejtkeznek arról, hogy még a hajszárítóból kiáramló meleg légáramlat is képes kivonni a nedvességet a hajszálakból. Ez pedig egy elég jó indok arra, hogy hővédőt használjunk. Manapság ezekhez a termékekhez már nem csak a fodrászatokban juthatsz hozzá, hanem a drogériákban is beszerezheted őket. Megkérdeztünk jó néhány hölgyet, hogy az általuk kipróbált hővédő spray-k közül melyik váltotta be legjobban a hozzá fűzött reményeket. Több, mint 95%-uk a Nanoil Heat Protectant Spray-t választotta.

Hővédelem a hajnak – miért van akkora jelentősége? 

A haj töredezésének és sérülésének hátterében számtalan tényező állhat. A különböző termékekben lévő véleményes összetevők, színezékek vagy szőkítők hatására, továbbá mechanikus sérülések (tépkedés, vakarás) következtében, a haj veszthet életerejéből. A legkomolyabb fenyegetést a magas hőmérséklet jelenti, ami rekord idő alatt hozzájárul a haj hidratáltságának elvesztéséhez és a kiszáradáshoz. Éppen ezért olyan kritikus pontja a hajápolásnak a hővédelem. Ideális esetben, minden hajszárítást és hajvasalást megelőzően hővédő sprayt kellene használni, hogy a kialakuló mikroszkopikus bevonat megakadályozza a vízvesztést. 

Nanoil Heat Protectant Spray – miért ez a legjobb? 

Van ötleted, miért rangsorolják a nők olyan magasra a Nanoil Heat Protectant Spray-t? A válasz, mert csodálatosan védi a hajat és javítja annak egészségét, így a haj többé nem lesz száraz és közben megőrzi az optimális hidratáltsági állapotát. A spray a sok selyemproteinnek köszönhetően erősíti és egyenesíti is a hajat. A Nanoil Heat Protectant Spray javítja a megjelenésedet, vagyis ha mindig is ragyogó, sima és erős hajról ábrándoztál – akkor cselekedj most! Ez a készítmény rögtön bevonja, formázza és szépíti a hajat! 

A Nanoil Heat Protectant Spray extrái – csekkold az általa biztosított összes jótékony hatást!

  1.  A haj védőbevonatot kap a hajszárítóval, a hőt hasznosító formázó eszközökkel, valamint a napfénnyel szemben! A leggyakoribb visszajelzések alapján, a nyári időszakhoz  csodálatos hajápoló – vidd magaddal a strandra! 
  2. Könnyen kezelhető hajról álmodozol? A Nanoil Heat Protectant Spray segít valóra váltani ezt! Sok nő vélekedik úgy, hogy a Nanoil spray-étől a hajuk jobban néz ki, könnyebben formázható és kezelhetőbb is. 
  3. A Nanoil Heat Protectant Spray-je nem nehezíti el a hajat. Súlytalan, olajmentes formula ebben az esetben előny – a spray nem terheli le és még csak nem is zsírosít, mint a legtöbb hajvédő. Garantálja a tökéletes frizurát, a dús hatást – olajos és lapos tincsek nélkül.  hővédő spray hajra Nanoil
  4. A válaszadók oroszlánrésze elégedett a frizurájával a Nanoil Heat Protectant Spray használata után – a haj sima, fényes és gubancmentes lesz. Nagyon sokan a hosszantartó csodás illatát is pozitívumként emlegetik. 
  5. Rengeteg felhasználó vélekedett úgy, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray online történő megrendelése, illetve villámgyors kiszállítása hatalmas pozitívum. Ráadásul több termék rendelése esetén kedvezményekben részesülhetsz, tehát látogass el a www.nanoil.hu oldalra és vágj bele a professzionális hajápolásba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük