Arc

Bare Minerals® Smink lépésről lépésre

Mi az a Bare Minerals®?
A Bare Minerals® az 1976-ban, Californiában alapított Bare Escentuals Company kozmetikai vonala. A kezdetektől fogva természetes, nem káros összetételű termékeket támogattak.

Bare Minerals®A hatalmas hírnév a Bare Mineral alapozó megjelenésével jött. Úgy hirdették, hogy teljesen természetes összetevőkből készült, amely hatalmas áttörés volt a szépségiparban. A vásárlók imádták a Bare Mineralt. Ez volt az első olyan alapozó amely nem tartalmaz olajokat,talkumot és illatanyagokat, amely hízegett az érzékeny bőrű vásárlóknak. Gazdag bizmut-oxi-kloridban és cink-oxidban amelyek tápláják a bőrt lelassítva ezzel az öregedést. Az Each Bare Mineral tartalmaz titánium-dioxidot, amely egy UV sugárzás elleni védőréteget képez a bőrön. Minden termék különböző SPF-el van ellátva, a titánium-dioxid mennyiségétől függően.

Az első lépés a tökéletes bőrhöz a Minerals Skin Rev-er Upper. Ez egy olyan termék ami elsimítja a bőr felszínét. Az alapozó előtt kell alkalmazni. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, aminek hála egész nap hidratálja a bőrt, miközben ki vagyunk sminkelve. Tartalmaz még szalicilsavat és glikolsavat, melyek kitisztítják a pórusokat, így tiszta és sima bőrünk lesz.

Ha a bőr készen áll felviheted a Bare Mineral Alapozót. Az alapozó olyan mint egy púder, szóval ecset kell a használatához. Az ecsetről rázd le a fölösleges terméket. A Mineral alapozók nagyon hatékonyak, így nagyon kevés is elég belőlük. Krémes hatású, nem szárít, és nem folyik le. A bőrtípustól függően gyenge vagy közepes fedésű, friss kinézetet kölcsönöz.

Alapozás után a bőr színeltéréseit kijavíthatod korrektorral. A Bare alapozó cég az apró Bristle Brush alkalmazását ajánlja alapozóval együtt. Ez a termék teljesen elfed bármilyen sötét foltokat is. A Bare Mineralsnak köszönhetően tökéletes sminked lehet!

A hátrányuk az, hogy ecset kell a használathoz, amelyet külön kell megvenni. Hacsak nincs egy jó kabuki ecseted, körülbelül 30 eurós kiadásra számíthatsz.
A Bare Minerals sorozat egnagyobb előnye az alapozó tartóssága. Egész nap tart, és nincs szükség igazításokra. A T-zóna matt marad, az arcok nem száradnak ki. A Bare Minerals termékek elérhető árúak, és a cég még saját szeméyre szabott sminkkészleteket is árul a smink szerelmesei kedvéért!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük