Smink

A legjobb szemöldök szappanok

Szappannal formázott szemöldök? Amikor már kezdtük azt hinni, hogy a szemöldök sminkelés terén már semmi sem okozhat meglepetést, megjelentek a szappanos szemöldökök és olyan slágernek bizonyultak, amelyek világszerte vírusszerűen terjedtek. Ez a szemöldökformázási technika egyedülálló. Régebben a szőrszálakat glicerines szappan rúddal formázták. A módszer jó volt, de nem volt tökéletes. Ezért léteznek speciális, kifejezetten a szemöldök formázásra szánt szappanok. Melyik a legjobb? Olvass tovább, hogy megtudd, melyek a kedvenceink és válaszd ki a legjobbat.

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK SZAPPANOS SZEMÖLDÖKÖT?

A szappannal formázott szemöldök nagyon jól néz ki és egyesek szerint hasonlít a laminálás utáni szemöldökre! Egyenletesen és szépen formázott, szépen hátrafésült, és kicsit merev, így a hatás egész nap tarthat – feltéve persze, hogy a legjobb szemöldök szappant választod. Sokan szeretnének belevágni a szappanos szemöldökkel való kalandba és azon tűnődnek, vajon nehéz-e elérni a szappanos szemöldököt. Nem! Ez a szemöldökformázási technika azért népszerű mert nagyon egyszerű! Nézd meg, hogyan kell szappanos szemöldököt készíteni lépésről lépésre:

1. LÉPÉS: Készítsd elő a szemöldöködet!

Győződj meg róla, hogy a szemöldököd tiszta, száraz, olajmentes és nincsenek sminkmaradványok a bőrödön. A legjobb, ha micellás vízzel tisztítod meg őket

2. LÉPÉS: Fogj egy szemöldök szappant

Ebben az esetben a “minél kevesebb, annál jobb” elv nem működik.  A szemöldök szappanok hatékonyabbak, ha nagyobb mennyiséget használsz belőlük. Ideális esetben az egész kefét be kell vele vonni. A legtöbb használatra kész szappan nem igényel vizet vagy más folyadékot. Közvetlenül a tartályukból használhatod őket.

3. LÉPÉS: Fésüld át a szemöldök szálakat

Az alsó vonaltól és a belső szélektől (az orrhoz legközelebb eső szőrszálaktól) kiindulva húzzuk felfelé a kefét, fésüljük és formázzuk a szemöldököt. A hajszálaidnak nem kell szinte függőlegesen elhelyezkedniük – a halántékod felé is kefélheted őket. A fésülés hozza létre a kívánt formát. Ne feledd, hogy a kefét erősen a bőrhöz kell nyomni. Addig formázd a szőrszálaidat, amíg elégedett nem leszel a végeredménnyel.

4. LÉPÉS: Hagyd megszáradni a szappant

Ez általában egy-két percet vesz igénybe. A hagyományos glicerin alapú szemöldök szappanok lassan száradnak, de a modern termékek nagyon gyorsan!

5. LÉPÉS: Töltsd ki a szemöldököt és ha szeretnéd, színezd ki

A szappanos szemöldököd technikailag készen van, de ha ritkás részeket látsz, akkor kitöltheted őket: válassz púdert, ceruzát, pomádét vagy tollat. A terméket a preferenciáidtól függően válaszd ki – biztosan megvan a kedvenced. Hozz létre extra szőrszálakat ott, ahol hiányosságok és foltok vannak, vagy színezd be az egész szemöldököt, hogy erőteljesebben definiáld őket. Kész is!

A legjobb szemöldök szappan – melyiket válasszuk a szappanos szemöldök elkészítéséhez?

Kíváncsi vagy, melyik szemöldökformázó terméket válaszd? Melyik a legjobban szemöldök szappan? Melyik a leghatékonyabb? Rangsorunk minden kétséget eloszlat. Ismerd meg a legjobb szemöldök szappanokat és tartsd szem előtt, hogy bár évtizedekkel ezelőtt is használtak közönséges, glicerin alapú szappanokat, azok mégsem voltak olyan jók, mint a ma kaphatók – innovatív szappanok, amelyek nem hámlanak, nem kell vízzel keverni és nem adnak feszülő bőrérzetet.

A legjobb szemöldök szappanok 

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap – a legjobb szemöldök szappan

nanobrow eyebrow styling soap

Méret: 30g

Ez a legjobb szemöldökformázó szappan! A Nanobrow Eyebrow Styling Soap rendelkezik a tökéletes szappan minden tulajdonságával: ideálisan sűrű, kicsit gélszerű, nem ragad és egyáltalán nem zsírosít. Kifinomult formulája és kellemes állaga van: a szemöldökformázás ezzel a termékkel tiszta élvezet! Nem csoda, hogy olyan gyakran ajánlják: a legelképesztőbb hatást nyújtja, nagy kapacitással rendelkezik és vonzó ára van a magas minőséghez képest! Természetesen, ahogy egy figyelemre méltó szemöldökszappanhoz illik, nem kell vízzel összekeverni: egyszerűen csak kinyitod a tartályt és máris kész a hibátlan állagú termék. Ez a szemöldök szappan kiválóan stilizál és egyáltalán nem hámlik. Felejtsd el a feszülő bőr kellemetlen érzését! Készen állsz a laminált szemöldök kinézetre? A Nanobrow Eyebrow Styling Soap lehetővé teszi! A hatás valóban fenomenális!

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze styling wax

Méret: 8g

Talán csodálkozol, hogy egy olyan terméket, aminek a nevében benne van a “wax”, miért kezelnek szemöldök szappanként. Nos, ezt az egyedülálló kozmetikumot, amelyet egy “szemöldökkirálynő” adott ki, gyakran úgy jellemzik, mint az első szemöldöknek szánt szappant, amely egyesíti a szappan és a viasz tulajdonságait. Az Anastasia Beverly Hills a legjobb szemöldök szappan? Határozottan zseniális, amit szeretni fogsz a hatékonyságáért és a különleges gél és viasz állagáért. Az ára és a mérete kicsit ijesztő, de ha rajongsz a híres ember által kiadott termékekért, akkor ez a megfelelő választás számodra – Anastasia Soare egy legenda, ha a szépségiparról van szó, amiért a szemöldök szappanja is olyan híres és ajánlott.

3. Tood Turn It On Soap Brows – egy jó szemöldök szappan

Méret: 57g

Ennek a szappannak a kapacitása észbontó, főleg, ha szereted a retró mókát és van időd a vízzel való keverésre. Nem ez a legajánlottabb szemöldök szappan, pedig annak idején az egyik legnépszerűbb volt. Előnye az egyszerű összetevőlista és a hatékonyság. Az ára nem igazán pénztárcabarát, de tetszeni fog, hogy a csomagolása újrahasznosítható és a tartályon lévő szöveg nyomtatásához használt tinta környezetbarát.

4. Ibra Makeup – Brow Soap

Méret: 20g

Ibra Makeup. Nem ez a legjobb szemöldök szappan a piacon, de megérdemli, hogy megemlítsük a rangsorunkban. A minőség nem a legmagasabb, ezt számos vélemény is bizonyítja. A szemöldök szappan nem annyira ajánlott: elég sokáig szárad és csak kicsit tartós. Előnye, hogy nem kell vízzel aktiválni. A szemöldök szappan mérete közepes. Ajánlatos az első használat előtt allergiatesztet végezni, hogy ellenőrizzük, nem okoz-e irritációt a bőrünkön.

5. West Barn Co. Soap Brows

Méret: 25g

Az egyik első szemöldök szappan, így sok ideje volt (és nem volt konkurenciája), hogy népszerűvé váljon. Manapság már kerüljük a vizet igénylő szappanok használatát – a West Barn Co. azt ajánlja, hogy használjunk speciális sprayt a termék aktiválásához. Ezért nem igazán elterjedt választás az alkalmi vásárlók vagy a profi sminkesek körében. Régebben talán te is használtad.