Smink

A szemöldököd imádni fogja a Nanobrow Eyebrow Styling Soap-ot. Nézd meg, hogyan működik!

A megfelelő termékek kiválasztása a szemöldököd formázásához kulcsfontosságú, ha azt szeretnéd, hogy a szemöldököd kiemelje tekinteted mélységét. Manapság igen népszerű módszer a szappan használata a szemöldök formázására. A dús és telt szemöldök hatás az, amire a legjobb sminkmesterek és a természetes sminkek szerelmesei törekszenek. A szemöldökszappanok tökéletes megoldást jelentenek a rakoncátlan, nehezen szelídíthető szőrszálakra, mert kisimítják, formázzák és egész nap a helyén tartják őket. Emellett könnyű módja annak is, hogy vizuálisan megvastagítsuk őket különösen, ha természetesen vékonyak.

A Nanobrow Styling Soap egy glicerin alapú, gél állagú szappan. Nem igényel víz használatát, mivel képlékeny, könnyen felvihető és minimális erőfeszítéssel eloszlik a szőrszálakon. Könnyű és átlátszó formulája minden egyes hajat alaposan bevon, fokozva a volument. A szappan nem irritálja a bőrt, mivel egyszerű összetétele teljesen biztonságos. Ezzel a csodálatos termékkel pár másodperc alatt egyedi sminket varázsolhatsz magadnak!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

Hogyan készítsünk szemöldök sminket a Nanobrow Eyebrow Styling Soap-al?

“Smink nélküli” smink vagy egy merészebb megjelenés? A Nanobrow Eyebrow Styling Soap segítségével úgy formázhatod a szemöldököd, ahogyan szeretnéd! Más termékekkel – zselékkel, pomádékkal, ceruzákkal vagy púderekkel – is kombinálhatod. Rajtad áll, hogy milyen sminket választasz ma.

Clean & Soft – egy finom “smink nélküli” megjelenés. Ennek eléréséhez csak Nanobrow szappanra lesz szükséged. Fésült szemöldök, lágyan hangsúlyozott szemek, könnyű alapozó és némi highlighter jellemzi. Ez a fajta smink sosem megy ki a divatból. A szetthez mellékelt szemöldökkefével vigyél fel egy kis mennyiségű szappant és fésüld át vele a szőrszálakat, “odaragasztva” a szemöldököt a bőrhöz. Fésüld a szemöldököt felfelé. Hagyd egy pillanatig állni, hogy a szappan megszáradjon. A nagyon ritkás szemöldöknek szüksége lehet egy kis feltöltésre – használj szögletes kefét és púdert a valódi szőrszálak utánzásához.

Bushy & Fluffy – egy merészebb megjelenés azok számára, akik valami kifejezőbb és grafikusabb megjelenésre vágynak. Jól működik a vastag és sötét szemöldökön. Fésüld a szappant felfelé irányuló mozdulatokkal a szemöldökbe, majd hagyd, hogy a szappan teljesen megszáradjon és beállítsa az ívek formáját. Ezután válassz ceruzát vagy szemöldöktollat, hogy az alsó szélektől kezdve szőrszerű vonalakat hozz létre. Hasonló eredményt érhetsz el szemöldök pomádéval és egy ferde kefével is. A ritkás területeket púderrel töltsd ki. A szemöldök elejét hagyd egy kicsit világosabbra, mint a végét, hogy ombre hatást érj el.

 Szemöldökformázó Szappan Nanobrow

A Nanobrow Eyebrow Styling Soap hatása meglephet!

  • Laminált szemöldök hatás anélkül, hogy elhagynád a házat vagy speciális kozmetikumokat használnél
  • Természetes módon megemelt szemek és arc
  • Nem kell a nap folyamán javítgatni
  • Szemmel láthatóan vastagabb, teltebb és volumenesebb szemöldök
  • A szappan könnyű, géles formulája minden egyes szőrszálat befed
  • Az átlátszó szemöldökszappan más sminktermékekkel kombinálható
  • Nem hagy fehér maradványt vagy csomókat