Haj

A haj Jin & Jangja. Fehér Agyag és Feketeszén hajpakolás, a Nanoiltól

A haj tisztítása és újraépítése. Védelem és megerősítés. A Nanoil Szén és Fehér Agyag egy fantasztikus hajpakolás – a teljes és hasznos hajápolás jinje és jangja. Mindezt két összetevőjének köszönheti : a feketeszénnek és a fehér agyagnak.

A Nanoil sorozatosan lep meg minket. Egy újabb termék, amely sokak igényeit tudja majd kielégíteni. Egy tökéletesen kiegyensúlyozott termék amely nem csak napról napra, de hétről hétre is segíti visszaállítani fejbőröd egyensúlyát. És ez az egyensúly és harmónia alkotják a természetesen gyönyörű hajat. Kíváncsi vagy mit is jelent mindez? Olvass tovább!

Nanoil Szén & Fehér Agyag hajpakolás: a harmonikus hajápolás, amelyre szükséged van

Minden nő haja más és így más ápolást igényel. Néhány hajkorona dehidratált, míg mások könnyen zsírosodnak. Néhányuk fejbőre érzékeny, míg másokat nem gyötör ez a probléma. Azonban egy dolog összeköt minket – harmonikus hajápolásra van szükségünk. Ahhoz hogy hajunk gyönyörű maradhasson, egyenlő mértékben van szüksége erre a négy dologra: hidratálás, táplálás, tisztítás és védelem.

A Nanoil aktív szénnel és fehér agyaggal létrehozott hajpakolása arra lett kifejlesztve, hogy ezt a feladatot ellássa – hogy tincseidet elengedhetetlen tápanyagokkal lássa el, ápolja és erősítse. Továbbá a hajpakolás felfrissíti és védelmezi a hajat olyan behatásoktól, mint például a légszennyezés. Ez a rendkívül könnyed állagú és hatékony tisztító hatású hajpakolás már az első használat után ámulatba fog ejteni. Hogyan?

  1. Megtisztítja a fejbőrt és kellemes, friss érzést kölcsönöz neki.
  2. Megszünteti a korpásodást és a viszketést.
  3. Segít a zsíros hajon.
  4. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő.
  5. Táplálja és hidratálja a hajat.
  6. A hajat láthatóan erősebbé teszi,növeli ellenálló képességét és kisimítja azt.
  7. Megkönnyíti a kifésülést és a formázást.

A hajápolás jin eleme: nyugtató fehér agyag

Egyike a Nanoil Szén & Fehér Agyag hajpakolás fő összetevőinek az úgynevezett kaolin, más néven fehér agyag. Ebben a párosításban a jinhez hasonlítható: ez a hajápolás gyengéd, könnyed és megnyugtató oldala.

Mivel gazdagodik a hajad a fehér agyagon keresztül? Ez a leggyengédebb kozmetikai agyag. A hajon a fehér agyag tisztítóként hat, de főleg a fejbőr megnyugtatásáért felel. Ezen felül csökkenti a gyulladást és az irritációt. A fehér agyag természetes módon állítja vissza a pH-egyensúlyt a bőrön és hatékonyan kezeli a seborrheat.

A hajápolás jang eleme: mélyen méregtelenítő aktív szén

A Nanoil Szén & Fehér Agyag hajpakolás másik fő összetevője az aktív szén. Nem csak fekete színe miatt, de hatási mechanizmusa miatt is a jangra hasonlít: ez a hajápolás energetikus és erős oldala.

Mivel gazdagodik a hajad az aktív szénen keresztül? Ezt az anyagot viszonylag rövid ideje használják a kozmetikában. Nemrég fedeztük fel, mennyi lehetőség rejlik ebben a természetes anyagban, amely mélyreható tisztulást eredményez. Segít eltávolítani a zsírt, a port és a szennyeződéseket, amelyek felhalmozódtak a hajon. Ezen kívül a szén antibakteriális,felszívja a káros méreganyagokat, és semlegesíti a hajra gyakorolt negatív hatásukat.

Miből áll össze a fekete szénnel és fehér agyaggal kifejlesztett Nanoil hajpakolás?

Természetesen nem ezek az egyetlen összetevők, amelyet ebben a tisztító hajpakolásban megtalálhatunk. A harmonikus hajápolás magában foglalja a táplálást, a hidratálást és a védelmet is, ezért a Nanoil szén és fehér agyag hajpakolás tartalmaz még A-vitamint, E-vitamint, panthenolt, tengeri algát és szericint. Ezek az összetevők külön-külön segítenek fenntartani az egyensúlyt a fejbőr és a haj tisztításában, valamint szebbé és erősebbé teszik azt.

Ha a tökéletes egyensúlyt szeretnéd bevezetni a mindennapi hajápolási rutinodba, próbáld ki Nanoil Szén & Fehér Agyag hajpakolást. Ez a meglepően könnyed állagú hajápolási termék nem nehezíti el a hajat, ennek ellenére azonban minden olyan elemmel ellátja azt, amire a hajad egészséges növekedéséhez szükség van. Az egyszerű használat, a magas szintű hatékonyság és a megfizethető ár a termék további erős tulajdonságai.

Szeretnél többet megtudni a hajápolás “Jin & Jangjáról”? Látogass el a www.nanoil.hu oldalra ahol további Nanoil hajápolási termékekkel ismerkedhetsz meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük