Arc

Tavaszban nem végezhető bőrápolási és arcmaszkok! – Miért?

Tavasszal általában a bőr ellenőrzése és tisztítása a legfontosabb. Az idő csak egy rövid időszak, sok betegség, amelyek nem kezelhetők, még nagyobb kockázatot jelentenek. Ezért tavaszban különböző szépségápolási trükköket, bőrtreatmetneket, maszkokat és szalonokat kell elkerülni, hogy biztosítsuk bőrünk egészségét és megelőzzük a bőrproblémákat. Elképzelhetjük a tavaszi bőrápolási kezeléseket, de lényeges, hogy megértsük, miért nem javasolta a bőrgyógyászok. Alább felsoroljuk néhányat azok közül a kezelésekből és szépületrendszerekből, amelyeket tavasszal kerülni kell..

Hámlasztás és peeling

A tavaszi hámlasztás és peeling a legnépszerűbb bőrápolási kezelések, de egyáltalán nem a legmegfelelőbbek tavasszal. Azonban, mivel ezek sok irritációt és vörösséget okozhatnak, jobb ilyen kezeléseket elkerülni, hogy megelőzzük a bőrelváltozásokat. Az ajánlott a hámlasztási és peeling kezeléseket inkább a tavaszi időszak utánra programozni – ősszel. Csak akkor, ha a bőrgyógyász megengedte.

Mélyhidratálás

A mélyhidratálás ugyancsak kellemes kezelés, de a tavasz nem a legalkalmasabb időszak arra, hogy megtegyük. Egyrészt tavasszal a bőrnek már ösztönöznie kell az önmegújulási folyamatokat, így hirtelen felbukkanó allergiás verejtékezés vagy bőrirritációval kell számolni, amelyet a szépülő krémek okozhatnak.

Másrészt, az intenzíven hidratáló szerek alkalmanként nehezen és nehezen emészthetőek, és e folyamat időre szorul. Ezenkívül, tavasszal a mélyhidratáló krémeket el kell kerülni, mert amikor a bőrporek nyitva vannak, a krémek könnyen bejuthatnak a szövetekbe, ami zavart okozhat.

Más esetekben pedig a mélyhidratáló szerek sokkal több hidratálót tartalmaznak, mint amennyire a bőrnek valójában szüksége van, ami krónikus bőrirritáció forgalmaik, majd hosszú távon bőrproblémák. pattanások, finom vonalak, zsíros bőr stb.

Valgus deformáció

Ha ki akarja küszöbölni a lábain a valgus deformációt, akkor jobb a tavaszi kezelés elkerülése, mert különösen ilyenkor. A káros hatások megelőzése érdekében az orvosok javasolják, hogy a tavaszi időszakban a láb sebészetének kezelése helyett inkább a kevésbé invazív kezelési módszereket kell választani, mielőtt a műtéti beavatkozásokat választanánk. Ezáltal sok beteg sérülését és fájdalmát megelőzhetjük velük.

Uv sugárzás

Az UV-szűrő használatának elhanyagolása valószínűleg a legveszélyesebb ezen a listán. Tavaszkor a napfény nem csak látható, hanem ultariviolet is, amely károsíthatja a bőrt. Mivel a tavaszi napfény káros hatású lehet a bőrre, olyan alapozókat és szépséggel kapcsolatos szolgáltatásokat kell alkalmazni, amelyek UV-szűrővel rendelkeznek. Ennek megfelelően, először az arcomat és a testemet megfelelő naptejes, arckrémes, spray-es és gélekkel le kell kennem, hogy megvédjek a káros napsugaraktól.

Ráncfeltöltés és szemkörmök

A napsugárzás káros hatásai miatt, a tavaszi időszakban nem a legjobb időpont ráncfeltöltésre, a szemkörmök színezésére és számos egyéb szépségápolási rutinra. A tavaszi szelek és napsugarak online beavatkozásnak a bőrön és szemöldökszőrtetva állíthatnak, így az ajánlott, hogy ezeket a szépületrendszereket a nyári időszakban lehetőleg kerülje el. növelje annak esélyét, hogy a bőr megfelelő kezelést kapjon naprakész bőrtónussal, és kevésbé szövetekkel.

A burkolásos fésülés is kerülendő tavasszal, mivel azzal a felülettel megakadályozzák a napsugárzás elindulását. Ez egy hosszú folyamat, és minden napnál inkább fenyegeti a bőrt a daganatok és a pigmentáció elterjedésével.

Mastectomy, műtét vagy bőrátültetés is kerülendő tavasszal. Ezek nagy invaz