Címke: természetes olajok

Egyebek

Mitől olyan népszerű a Nanoil Castor Oil?

A Ricinus communis latinul, ricinus babot jelent, egy növényt, amelyből a ricinusolajat nyerik. Régóta ismert és használt, napjainkban reneszánszát éli. A bőr, a haj, a szempillák, a szemöldök és a körmök állapotának javítására használják. Gyógyító és ápoló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek miatt olyan népszerű, mint számos szépségápolási termék összetevője. Jelenleg a …
Haj

Rizskorpa olaj – csodálatos kozmetikai tulajdonságai

A rizskorpaolaj a japán nők vezető kozmetikuma – mindennapi test-, arc- és hajápolásában használják. Kulcsfontosságú és egyedi összetevője a gamma-orizol, amelynek erősebb antioxidáns hatása van, mint az E-vitaminnak. Milyen titkot rejt a rizskorpa olaj? Miért olyan nagyszerű kozmetikum? Találjuk ki! Rizskorpa olaj az INCI szerint: oryza sativa olaj A rizskorpaolajat …