Arc

Szemöldök laminálás otthon – Minden, amit tudni kell. Ismerd meg a Nanobrow Lamination Kit-et

Szemöldök laminálás otthon? Igen, most már egyedül is elvégezheted ezt a kezelést anélkül, hogy időt pazarolnál egy professzionális szépségszalonban. Válassz egy jó szemöldök lamináló készletet, mint amilyen a Nanobrow Lamination Kit és meglátod, hogy a szemöldök laminálás otthon könnyen el lehet végezni! Ma minden kérdésedre válaszolunk az otthoni szemöldök laminálással kapcsolatban!

Mi az a szemöldök laminálás?

A szemöldöklamináló kezelés hasonlít a daueroláshoz és a szemöldök átformálását jelenti a szulfidkötések felbontásával és más formára állításával. A laminálás nem csak hosszú időre formázza a szemöldököt (a hatás akár 8 hétig is tart), hanem javítja a kinézetét, egészséges fényt kölcsönöz neki és vastagabbá teszi a szemöldököt, így volumenesebbnek tűnik.

Otthon is el lehet végezni a szemöldök laminálását?

Természetesen! Csak győződj meg róla, hogy a megfelelő készletet választod. Könnyen használhatónak kell lennie és kiváló minőségű termékeket kell tartalmaznia, amelyeket könnyedén fel tudsz vinni a szemöldöködre.

Melyik a legjobb szemöldök lamináló készlet otthoni használatra?

A Nanobrow Lamination Kit félig tartós szemöldök laminálás teljesen biztonságos módja az otthoni szemöldökformázásnak. Az utasítások olyan egyszerűek, hogy az otthoni szemöldök laminálást abszolút bárki elvégezheted. Pontos utasítások, számozott flakonok és egyszerű alkalmazás – ezek a szemöldök lamináló készlet legfőbb előnyei, közvetlenül a káprázatos eredmények után. Ezért még akkor is, ha nincs tapasztalatod az ilyen kezelésekben biztos lehetsz benne, hogy ezzel a készlettel minden tökéletesen fog menni!

Milyen hatásokat érhetsz el a Nanobrow Lamination Kit segítségével?

A Nanobrow Lamination Kit gyönyörű, természetes hatást keltő, precízen formázott és tökéletes szemöldököt biztosít heteken át. A hatás 6-8 hétig tart, szemöldököd érzékenységétől és vastagságától függően. Ráadásul az íveket volumenesebbé és gyönyörűvé!


Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet


Kinek való a Nanobrow Lamination Kit?

Ez a készlet tökéletes mindenkinek, aki szeretné felfrissíteni a megjelenését és bármikor tökéletesen formázott, kifésült szemöldököt szeretne elérni. Tökéletes lesz a nehezen kezelhető, vagy rossz irányba kilógó, nehezen formázható, sűrű és rakoncátlan szemöldök tulajdonosainak is. A természetes hatású szemöldök rajongóit, akik nem szeretnek minden nap szemöldöksminket alkalmazni, szintén lenyűgözni fogja ez a készlet, mivel valóban hibátlanná teszi a szemöldököt.

Használható-e a szemöldök laminálás a hennával?

Mindenképpen! A szemöldök lamináló kezelés tökéletesen működik együtt a hennával, a szemöldökfestéssel és a csipesszel. A Nanobrow készlettel végzett szemöldök laminálással a szemöldök ezen felül erősítheti, kondicionálhatja és formázhatja a szemöldököt. A szemöldök hennával kombinált laminálása hetekre tökéletes szemöldököt biztosít.

Hogyan készüljünk fel a szemöldök laminálására?

Mielőtt belevágnál a szemöldök otthoni laminálásába, készítsd elő az összes szükséges terméket: Nanobrow Lamination Kit, vattakorongok, egy jó sminklemosó nem olajos formulával és egy tál víz. A kezelés előtt távolítsd el megfelelően a sminket, tisztítsd és szárítsd meg a szemöldökét. Ne feledd, hogy az egész szemkörnyékének tisztának és olajmentesnek kell lennie.

Hogyan végezzük el a szemöldök laminálását otthon a Nanobrow brow lift készlettel?

Ez nagyon egyszerű! Először is keféld át a szemöldöködet egy spirállal és vidd fel rá a Nanobrow ragasztót körülbelül 30 másodpercig.

Ezután használd a 1. lépés oldatot és vidd fel a szemöldöködre, hogy átfésüld és a kívánt formát add meg neki. Tartsd fent a terméket 5-8 percig, majd töröld le egy száraz, pormentes vattakoronggal.

Most vidd fel a 2. lépés feliratú terméket, hogy lamináld a szemöldöködet, 5-8 perc elteltével töröld le egy nedvesített vattakoronggal és óvatosan fésüld át a szemöldököt. Kész is van! A teljes kezelés maximum 20 percet vesz igénybe!

További információért látogass el a www.nanobrow.hu weboldalra.