Smink

Rúzzsal való fogfehérítés módszer. Tényleg működik?

Irracionálisan hangzik, de ez a trükk tényleg működik. A színkozmetikumok megfelelő kiválasztása hatékonyan korrigálhatja a fogak színét. Tényleg igaz ez? Hogyan működik? Íme az optikai fogfehérítés pótolhatatlan ötlete.

A hibátlan fogfehérség olyan elem, amely az arcunkat fiatalabbnak mutatja, mint amilyen valójában. Mi több, a fehér mosoly gyönyörű szempont, amely minden lehetséges frizurához vagy stílushoz illik, ezért érdemes jól vigyázni a fogakra. Valóban, több módszer is létezik a fogak világossá tételére, ezek közé tartoznak a kémiai technikák és a furcsán hangzó fogmosás egy fekete, szenet tartalmazó pasztával. Nyilvánvaló, hogy nem minden módszer 100%-os hatékonyságú, ezért, tanácsos kipróbálni a rendelkezésre álló egyéb technikákat is.

Hogyan működik ez a rúzsos fogfehérítési módszer?

A rúzsos fogfehérítési módszer a fogak színének optikai korrigálását jelenti megfelelő ajakkozmetikum alkalmazásával.

Természetesen nem szabad ezt a technikát túlságosan szó szerint venni. Ez a trükk nem arról szól, hogy a fogakat rúzzsal fedjük el, mert az csak ront a helyzeten. Egyetlen közvetlenül a fogakra felvitt rúzs sem segít abban, hogy fehérebbé tegye azokat. Ne csináld ezt! A kívánt hatás helyett egy csúnya elszíneződést kaphatsz. Függetlenül a rúzs színétől, típusától és mennyiségétől NE TEDd a fogaidra!

Hogyan használd a rúzst, hogy fehérebbek legyenek a fogaid?

Az egész trükk a tónusok kiválasztásán és illesztésén, valamint a fogak és a rúzs színe közötti kontraszton múlik. Ennek a trükknek a szabályai hasonlóak az arckontúrozáshoz. A rúzsos fogfehérítési módszer nem vezet be semmilyen fontos változást, csak optikai hatást biztosít. Nem meglepő, hogy egyes színek kiemelik szépségünket, míg a többi egyszerűen nem áll jól nekünk.

A szabály egyszerű:

A hideg tónusú rúzsok fehérebbé teszik a fogakat, míg a meleg tónusú rúzsok kiemelik ezt a sárgás színt, amitől meg akarunk szabadulni.

Ne feledd!

Az állítás, hogy a piros és a sötét rúzsok még sárgábbá teszik a fogainkat, nem mindig igaz. Minden attól függ, hogy milyen tónusú egy rúzs. Hogy tisztázzuk, ha egy rúzsban van egy kis kék pigment és ha a vörös árnyalata hűvös, akkor az a javunkra válik. Ismétlem, a tónus teszi alkalmassá számunkra egyes rúzsokat, nem pedig az árnyalat.