Arc

Felejtetlen sztársminkeg ihlette az ötleteket

A sztársmink mindig remek ihletforrás lehet, ha valami újat szeretnénk kipróbálni vagy egyszerűen csak szeretnénk megújulni. A vörös szőnyegen és a különböző eseményeken a sztárok gyakran mutatnak be izgalmas, új sminktrendeket és technikákat, amelyeket érdemes megjegyeznünk. Ebben a bejegyzésben olyan sminkeg ihletek kerülnek elő, amelyeket a sztárok alkalmaztak, és amelyek segítségével a mindennapi sminkünk is feldobható.

Rihanna – Ragyogó bőr

Rihanna az egyik legnagyobb sminkguru és bőrápolási ikon a popkultúrában. A Fenty Beauty népszerűsítőjeként Rihanna hangsúlyt fektet a ragyogó, egészséges kinézetű bőrre. Az alapja ehhez a jó minőségű bőrápolási termékek használata, valamint egy természetes hatású alapozó és bronzosító. Rihanna sminkje sokszor tartalmaz egy szép csillogást is, amelyet highlighting technikával érnek el.

Kim Kardashian – Konturálás

Kim Kardashian valószínűleg a legismertebb arc a konturálás technika terén. Azt magyarázza, hogy a megfelelő konturálás révén képesek vagyunk hangsúlyozni és kiemelni arcunk természetes vonásait. Kim néha sötét kontúrterméket használ az orra, az állkapcsa és a pofája körvonala mentén, míg a világos kontúrtermék a szeme alatti területen és az orra közepén kerül fel. Ám nem csak a konturálásról híres, hanem a nude rúzs és az drámai műszempillák szerelmese is.

Kylie Jenner – Merész szájak

Kylie Jenner szinte azonos a markáns, merész ajkakkal. A fiatal vállalkozó szemet gyönyörködtető szájsminkje áll rendkívül népszerű Kylie Cosmetics márkája mögött. A szájkontúr és a telített színű, mégis tartós rúzsa az ő védjegye, amely a legsötétebb árnyalatokban is könnyen elbánik.

Taylor Swift – Vintage szem- és szájfény

Taylor Swift elbűvölő cat eye sminkelése és jól megtervezett, piros szája híres. A popcsillag szemeit gyakran hangsúlyozza ragyogó, cat eye linerrel és vastag szempillaspirállal, ami vintage flairt kölcsönöz az összképnek. A száj rúzsának árnyalata általában az élénkpiros és mély, bogyós árnyalatok között váltakozik.

Adele – Drámai szemek

Adele gyakran választja a drámai, sötét szemsminket, hogy kiemelje ragyogó szemét. Hangsúlyos szempillaspirálja és vastag, fekete szemhéjtusa kombinációjával egy magával ragadó, intenzív pillantást kölcsönöz magának. A száj általában visszafogott, nude rúzzsal kiemelve a szemeket még jobban.

Reméljük, hogy ezek a sztárok által ihlette sminkeg ötletekkel inspirálódtál a továbbiakban.

Írta: Sminkeg Guru, 2023 április 24.